Anasayfa » DERNEKLER ve KURULUSLAR » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » BURSA DERNEKLER ve KURULUSLAR » TEKNİK ELEMANLAR GELİŞİM VE İLETİŞİM DERNEĞİ

TEKNİK ELEMANLAR GELİŞİM VE İLETİŞİM DERNEĞİ


TEGİDER Teknik Elemanlar Gelişim ve İletişim Derneği

Telefon1: 2242505036

Telefon2: 2242505026

Fax: 2242505038

Web: www.tegider.org.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TEGİDER: TEKNİK ELEMANLAR GELİŞİM VE İLETİŞİM DERNEĞİ` NİN KISALTMASIDIR.

Tegider, her branştan ve her dereceden teknik elemanın üye olabileceği; üyelerinin yetkinlik ve uzmanlıklarını paylaştırarak, kendilerini kişisel, mesleki ve sosyal alanlarda geliştirdikleri bir sivil toplum kuruluşudur. Resmi statüsü dernektir. Üyelik sistemi ile çalışır.
Tegider, faaliyetlerini dinamik üyeleri tarafından oluşturulan komisyonlar aracığı ile gerçekleştirmektedir.Dernek merkezinde; eğitim ve seminer salonu, bilgisayar laboratuarı,cep sineması, kafeterya ve toplantı odaları bulunmaktadır.

Tegider`in Kuruluş Gayesi
Günümüz dünyasında değişim baş döndürücü bir hızla yaşanıyor. Hızla gelişen teknolojileri takip ederek küreselleşen dünyaya ayak uydurmak, teknik alanlarda çalışmalarda bulunan bireyler için artık birer zorunluluk halini almıştır. Günümüzde Serbest Piyasa denen ortamda varolmak ve rekabet edebilmek için kişilerin kendisini sürekli olarak yenileyebilmesi ve geliştirmesi gerekmektedir.
Toplumdaki her bireyin kendi gelişimi için izleyeceği yol ve yöntemler doğal olarak kişilere göre farklı farklı olacaktır. Fakat topyekün toplumsal bir gelişim için, bireysel teşebbüslerden ziyade birlikte çözümler üretilerek bu çözümlerin paylaşılmasının gerekmekte, böylelikle bireylerin gelişimini daha kısa zamanda ve daha verimli bir şekilde gerçekleşmektedir. Paylaşım noktasındaki en sağlıklı ve doğru uygulamalar da kurumsal çatılar altında gerçekleştirilmektedir.Bu gerçeği gören; gelişmeyi, topluma önderlik yapmayı kendisine rehber edinmiş, kendisiyle beraber toplumu da geliştirmeyi ve yüceltmeyi kendisine görev bilmiş, her branştan ve her dereceden teknik elemanın içinde yer alacağı, kişisel ve mesleki gelişimimizi, tecrübelerimizi, bilgiye ve teknolojiye ulaşmadaki hızımızı artıracak bir birliktelik oluşturma hedefinden yola çıkan biz teknik elemanlar, Teknik Elemanlar Gelişim ve İletişim Derneği` ni (Tegider) kurduk.


Ürün ve Hizmetler

PLC 200, 300, 400, wincc flexible, scada bas sistemleri eğitimlerini devamlı olarak veriyoruz.
Bilgi ve irtibat için : 2242505036
Gsm : 5304082202
www.tegider.org.tr
tegider@tegider.org.tr

#Bursa PLC KURSU Eğitimleri #AUTOCAD KURSU #catia kursu # #


Benzer Firmalar