Arda Tasarım Ithal Duvar Kağıtları


Rüzgarlı Caddesi

Telefon1: 0312 324 11 16

Telefon2: 0312 324 11 15

Fax: 0312 234 11 17

Web: www.ardatasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Irak, İran, Suriye, Almanya, İsviçre, G.Kore

1992 yılında kurulan Arda Tasarım çalışmalarını Almanya ve Güney Kore’den duvar kağıtları ve Isviçre’den ithal ettiği duvar panolarında yoğunlaştırmıştır. Şirketimiz Almanya’dan P.S. İnternational markası ile Güney Kore’den Grace Maehwa ve Ailin-Han Seam markalarının, İsviçreden W+G duvar panolarının Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin tek yetkili distribütörüdür. Hedefimiz, uygun fiyat politikası, zengin ürün çeşidi ve yüksek stok miktarı ile müşterilerinin talep ve beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktır.
Şuan itibarıyla Türkiye genelinde 250 üzerinde bayi ağımız bulunmaktadır. Kullandıkları bayi programı sayesinde bayilerimiz stoklarımızdaki 50.000 ruloyu tam zamanlı olarak görebilmekte, online olarak aldıkları ürünlerin fiyatlarını ve bakiyelerini takip edebilmekte , tek tıkla siparişlerini verebilmekte, ürünlerden rezerve yaptırabilmekte, yoldaki ürünün ne zaman ellerine ulaşacağını bilebilmekte, konteynırın içindeki üründen mal ayırıp fatura kesebilmektedirler. Bu Bayilerine bu olanakları sağlayan sektördeki ilk ve tek firmadır.
Kalite ve insan sağlığına birinci derece önem veren Arda Tasarım ürünlerininin ISO 9001 :2000, ISO 9001:2008 yönetim kalite sertifikasyonları ile ISO 14001:2004 çevre yönetim sistemi ve RAL-GZ ekoloji ve insan sağlığına uygunluk belgeleri bulunmaktadır.
ARDA TASARIM ; Melis Mühendisliğin partner kuruluşu olup uzman satış ve uygulama ekibiyle birçok projeye imzasını atmış, kendisini kanıtlamıştır. Sektörde yenilikçi ve öncü bir yere sahip olan Arda Tasarım giderek artan bir ivmeyle yoluna devam etmektedir.
Online katalog, sanal showroom sistemimize www.ardatasarim.com adresli web sitemizden ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler

duvar kağıtları, ithal duvar kağıtları, perde, aydınlatma, avize, aksesuar

#duvar kağıtları, ithal duvar kağıtları #perde, avize #aydınlatma, aksesuar #ankara duvar kağıtları, istanbul #ps international, ailin, grace,


Benzer Firmalar