Doğu Marmara ABİGEM


Kocaeli Sanayi Odası Binası, Fuar İçi, izmit

Telefon1: 0 262 323 08 56

Telefon2:

Fax: 0 262 325 55 68

Web: www.abigemdm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

“İş Geliştirme Merkezi” uygulamalarının Türkiye’deki ilk örneklerinden olan Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş., yenilikçi Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin yönetimsel ve teknik altyapılarının geliştirilmesinde, birleştirici ve tamamlayıcı servis kolları ile öncü rolünü devam ettirmektedir. Bu hedefin bilincinde 2002 yılında kurulan merkez, uzmanlaşmış servis kollarıyla, hizmet ihtiyacı olan işletmelere anında cevap verebilmektedir.

Doğu Marmara ABİGEM A.Ş.’ nin ortaklık yapısında Kocaeli Sanayi Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknopark A.Ş., gibi Marmara Bölgesinin ekonomik hayatının önemli oyuncuları yer almaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Doğu Marmara ABİGEM A.Ş. KOBİ’lerin ihtyaçları göz önüne alınarak oluşturduğumuz hizmet paketlerimizi sürekli geliştirerek ve yaygınlaştırarak iş dünyasına yeni yaklaşımlar getirmek ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmak en önemli hedeflerimizdir. Doğu Marmara ABİGEM firmaların kurumsal yapılanma ve uluslararası iş geliştirme ihtiyaçlarına yönelik eğitim ve danışmanlık hizmetleri; ürün geliştirme ihtiyaçlarına yönelik endüstriyel tasarım, prototip imalatı, hızlı prototip, hızlı kalıp imalatı, silikon kalıplama ve Ar-Ge proje danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır.

#kurumsal yapılanma #eğitim #uluslararası iş geliştirme #ürün geliştirme #prototip


Benzer Firmalar