smart dijital iletişim san. ve tic. ltd şti


inönü mah.kayışdağı cad. Münire iş merk. No:148 ataşehir/ ist

Telefon1: 0216 572 94 84

Telefon2:

Fax: 0216 572 90 65

Web: www.smart-kiosk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



1996 yılından beri dijital iletişim ve iş çözümleri alanında faaliyet gösteren Medyanet firması tarafından 2005 yılında SmartKiosk markası altında kiosk, self servis ödeme terminalleri, dokunmatik-pc, interaktif dijital display ürün portföyü geliştirilerek, dijital interaktif çözümler sunulmaya başlandı. 2008 yılında Smart Dijital İletişim San. ve Tic. Ltd. Şti. firması kurularak SmartKiosk markası bu yeni şirket altında faaliyetlerine devam etmeye başladı.
SmartKiosk dokunmatik ürün ve çözümleri, yepyeni bir tasarım konseptiyle, ilerici bir yaklaşım sergiler. Piyasadaki rakiplerinde olmayan üstün özellikler barındırır. SmartKiosk ürün portföyü güçlü, modüler ve fonksiyonel yapılarıyla, kiosk, dokunmatik pc, interaktif display çözümlerine ihtiyacı olan şirketlerin sadece donanım ihtiyacını karşılamakla kalmıyor, içlerinde barındırdıkları hazır çözümlerle de, firmaların etkin projeler geliştirebilmesinin önünü açıyor.
Günümüzde iş dünyasında inovasyon`un öneminin farkında olan şirketimiz bu yöndeki yatırımlarına ve ar-ge çalışmalarına devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


KİOSK, DOKUNMATİK EKRAN , DOKUNMATİK PC , POS PC, LCD , METAL KLAVYE , KİOSK KLAVYESİ


# # # # #


Benzer Firmalar