Anasayfa » Bankalar » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Bankalar » AN-TES Anahtar San. Tic. Ltd Şti.

AN-TES Anahtar San. Tic. Ltd Şti.


valide cami sok. no 47/13 AKSARAY

Telefon1: 2128757334

Telefon2: 05442302073

Fax:

Web: www.an-tes.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1976
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AN-TESAnahtar 1976 yılında Sivasta faaliyetlerine başlamıştır. 1976 Yılından beri her türlü zırhlı kasa ve kilit sistemleri konusunda hizmet vermekte olan firmamız buna ek olarak Türkiye geneli ve yurtdışında banka ve özel sektörde bulunan ATM, Zırhlı kasalar ve Kilit sistemleri konusunda yayılmış yaygın hizmet noktaları, geniş mühendis ve teknisyen kadrosu ve yeterli miktardaki araç dağılımı ile meydana gelen ATM arızalarına oldukça kısa zamanlarda müdahale edilebilmektedir. Bu hizmetlerimiz kesintisiz (7 gün 24 saat) bir şekilde ve müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirilerek sunulmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

AN-TES Anahtar Türkiyenin Banka ve Özel sektörde önde gelen kuruluşlarından Akbank, Finansbank, Halkbankası, ING Bank, KuveytTürk, Şekerbank, Ziraat Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası, TEB, Servus, Siemens Nixdorf gibi firmalara ATM, Zırhlı Kasa ve Kilit Sistemleri ile ilgili hizmet vermektedir.

Hizmet felsefemiz, arızalı cihazın arızasını gidermek kadar, arıza oranlarının da azaltılarak, söz konusu cihazlarının daha verimli çalışmasını sağlamaktır. Bunu sağlamak için standartlara uygun olarak,

#ATM PARÇALARI #ATM BAKIM #KASA ANAHTARLARI #BANKACILIK #ELEKTRONİK KİLİT


Benzer Firmalar