EKOM A.Ş.


Maltepe

Telefon1: 02164578381

Telefon2: 02164578370

Fax: 02164578370

Web: www.ekomlojistik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1981
Çalışan Sayısı:70 (Yönetici:2 | Memur:25 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ırak,suriye, türmenistan

1981 Yılında Merkez İSTANBUL ilinde ortak yatırım şirketi olarak kurulmuş olan EKOM ULUSLAR ARASI A.Ş günümüze kadar uluslar arası nakliye sektöründe ,önde gelen kuruluşlardan biri olma özelliğini sürekli muhafaza ederek,müşterilerine hizmet vermektedir.profesyonel ve eğimli şoför kadrosu ile çok kısa bir sürede alıcılara ürünler teslim edilmektedir.

Taşımalarınızın güvenli .zamanında.daha hızlı ve en ekonomik olarak yerine ulaşması ilke olarak benimsenmiş EKOM ULUSLAR ARASI A.Ş müşteri odaklı hizmet sunarak ,uzun vadeli kalıcı ilişkiler kurma bilinci içersindedir.Taşımacılık konusunda gösterdiğimiz özen ve teknolojik yatırımlar birleşince Müşterimize sunduğumuz hizmet kalitesini gün geçtikce artmaktadır. 25 yıllık tecrübe ,uzun kadro ve modern teknolojik altyapı ile donatılmış aracları ile Uluslar arası kalite standartlarından taviz vermeyen yönetim ve hizmet anlayışı ile ürünlerinizi CMR sigortası teminatı altında güven ile taşımaktadır.
Uluslar arası nakliyeden,gümrüklemeye,antrepo işletmeciliğinden katma değerli hizmetlere ve paketlemeye ,yurt içi parsiyel dağıtımından,mağaza dağıtımlarına kadar tüm lojistik ihtiyaclarınız için tek adres,EKOM ULUSLAR ARASI NAKLİYAT A.Ş
Önemle Vurgulamak İsteriz Ki Sizlere Sunduğumuz Alternatif fiyatlar ve Karşılığında
Alacağınız Hizmet ile Paranızın ve Zamanınızın Boşa Harcanmasını Önlemiş
Olacaksınız,Denediğiniz Taktirde FAYDA ;Çalıştığınız Taktirde İse KAZANÇ
Sağlayacağınıza İnanmaktayız.

RUSYA FEDARESYONU:MOLDOVA OFİSİMİZ 12/10/2008 TARİHİNDE AÇILIŞINI YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ŞUBEMİZDE .YABANCI PLAKALI ARACLARIMIZLA RUSYANIN HER BÖLÜMÜNE HİZMET VERMEKTEYİZ.
ORTADOĞU :IRAK ZAHO OFİSİMİZİ 02/01/2000 TARİHİNDE EN ZOR KOŞULLARDA KURLUŞUNU GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ. VERMİŞ OLDUĞUMUZ HİZMET ERBİL-SÜLEYMANİYE-KERKUK-BAĞDAT-TİKRİT-BASRA LİMANINA KADAR UZANMAKTA OLUP KENDİ AKTARMA SAHAMIZDA GUMRUK EKİP ARKADAŞLARIMIZLA HİZMET VERMEKTEYİZ.TOPLAM 13 PERSONELİMİZİN BULUNMUŞ OLDUĞU ŞUBEMİZDE KENDİ ÜRÜNLERİMİZİN TANITIMI VE AKTARMASI HARİCİNDE ARACILIK YAPMAK ÜZERE DIŞ TİCARET FİRMALARIMIZIN ÜRETMİŞ OLDUĞU MALZEMELERİNDE TANITIMINI YAPMASI ÜZERE 4 ARKADAŞIMIZ DAHA BİZE KATILMIŞTIR.IRAK HATTINDA MALİYET EN DÜŞÜK RAKAMLARA İNDİRİLEREK BU PAZARI DAHA VERİMLİ HALE GETİRMEKTEYİZ.
TÜRK CUMHURİYETLERİ :İRAN BAZARGAN OFİSİMİZİ 12/08/2006 TARİHİNDE AÇILIŞINI YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ŞUBEMİZİN.TOPLAM 8 PERSONELİYLE HİZMET VERMEKTEYİZ.BAZARGAN AKTARMA SAHAMIZDA ÜRÜNLERİN AKTARMASINI GERÇEKLEŞTİRİP.TESLİM ADRESİNE AYNI GUN ÇIKARTMAKTAYIZ.SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN.ÜRÜN SATIŞINIZDA MALİYET HESAPLAMANIZ DAHA UYGUN RAKAMLARA DÜŞÜRÜLMESİ İÇİN EN UYGUN NAVLUN ÜCRETLERİYLE HİZMET VERMEKTEYİZ.







Ürün ve Hizmetler

Dış ticaret , tüccar, ithalat , ihracat , uluslararası nakliye , lojistik, taşıma, ürün tedarik , gümrük , yağ, madeni yağ, jenaratör, makina , giyim, sanayi, prefabrik

#ırak nakliye #lojistik gümrük #ürün tedarik #makina jenaratör #madeni yağ


Benzer Firmalar