mavi damla


atakent mah. mithatpaşa cad. no. 90 gün sitesi b1 blok kat 1 da. 11

Telefon1: 0216 520 30 53

Telefon2: 0216 520 30 54

Fax: 0216 520 32 65

Web: www.bacatemizleme.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mavi Damla Temizlik ve İzolasyon Ltd. Şti. kurulduğu günden beri sektöründeki çözümlerinde tartışmasız liderdir. Güvenirliğini en üst seviyede tutarak, kalite yönetim sisteminden ödün vermeden hizmet kalitesini artırarak, gelişimini büyüyerek sürdürmektedir.Kullandığımız teknoloji ve yetişmiş kalifiye teknik ekip kadrosuyla, 15 yıllık tecrübemizle rakiplerine göre çok daha iyi hizmeti vererek profesyonel çözümler üreterek liderliğini her dönem devam ettirmeyi başarmıştır.Bilgi birikim ve sorumluluğun gururu ile kurumsal bir firmada olması gereken tüm belgeleri denetlenerek, eksiklerini gidererek almayı kendisine amaç edinmiştir.
Önce Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ilkesini benimseyen Mavi Damla Temizlik ve İzolasyon Ltd. Şti. bu ilkesini devamlı ön planda tutmak için hizmet anlayışından taviz vermemektedir


Ürün ve Hizmetler

Alış Veriş Merkezleri, Oteller, Sanayii Tesisleri, Yiyecek İçecek Mekanları, Konutlar olmak üzere üretimin ve bacanın olduğu her alanda hizmet vermektedir. Müşterilerinin tüm isteklerine İstanbul ve Türkiye genelinde 24 saat boyunca kesintisiz servis hizmeti vermeyi kendisine görev bilmiştir.
bacaBaca temizleme, dogal baca temizleme, havalandırma kanalı temizleme, yaglı kanal temizleme, motor temizleme

#baca #baca temizleme #dogalgaz #davlumbaz temizligi #baca temizligi


Benzer Firmalar