akorganik


Bulgurlu , Libadiye Caddesi Zaferler Sokak No:13 -9-B

Telefon1: 0 216 481 11 67

Telefon2: 0 216 481 11 67

Fax: 0 216 481 15 96

Web: www.akorganikgubre.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HAKKIMIZDA


TARİHÇE
2008 yılında kurulmuş olup organik bitki gübreleri satıp ve imalatından sorumlu olarak AKORGANiK GÜBRE olarak faaliyete geçmi?tir.

MİSYON
Türk tarımı rekabetçi piyasa koşullarında tutunabilmek için ciddi bir baskı altıdadır. Bu koşullarda başarıya ulaşmak için teknolojinin ve bilimin faydalarından yararlanmanın gerekliliği kaçınılmazdır.Akorganik Gübre bu süreçte Türk Tarımı`na kalite ve verim artırıcı çözümler sunmayı hedeflemektedir. Gerek kendi üretimi gerekse dünya çapında bilinen markalardan olu?an ürün portföyünü kaliteden ödün vermeyen satış öncesi ve sonrası hizmetleriyle bir paket halinde sunacaktIr.

VİZYON
Akorganik Gübre Türk tarımının Organik girdiler ve bitki besleme konusunda ilk akla gelen tedarikçi olmayı ve 10 senelik süre zarfında Türkiye içinde üretime ilişikin yatırımlarını 15 Milyon Dolara çıkarmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

Bitkilerin ihtiyaç duyduğu makro ve mikro besin maddelerini içerdiğinden, uzun süre gübrelemeye ihtiyaç duyulmaz..Saksı toprak değişimine kadar (9-12 ay) gübreleme gerektirmez. Ürünümüz kokusuz, sağlıklı ve doğaldır. İç ve Dış mekân bitkilerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün olan için özel olarak üretilmiştir..
ÖZELLİKLERİ ;
* MyBioTorf toprağın fiziksel yapısını korur – iyileştirir , bitkilerin kökleri daha iyi gelişir , verimi arttırır.
* MyBioTorf ürün kalitesini arttırır.
* MyBioTorf her mevsimde kullanılabilir.
* MyBioTorf toprağın su tutma kapasitesini arttırır. Bu nedenle sulama sayısı azalır.
* MyBioTorf toprağın havalanma kapasitesini arttırır , toprağın tava gelmesini kolaylaştırır
* MyBioTorf bitkinin gelişimine olumlu etki yapar , hızlandırır.
* MyBioTorf toprakta mikroorganizmaların azalmasını önler , uygun seviyeye getirerek biyolojik dengenin kurulmasını sağlar. Bu mikroorganizmalar topraktaki besin maddelerinin yarayışlığını arttırır , bitki tarafından alınmasını kolaylaştırır.
* MyBioTorf toprağın pH ‘ ını ve sıcaklığını düzenler.
* MyBioTorf çevre dostu özelliğinden dolayı toprağı kirletmez. Kimyasal maddeler, tarımsal ilaçlarla kirlenmiş ve fazla ağır metal içeren toprağın iyileşmesini sağlar.
BİTKİLERDE KULLANIMI
MyBiotorf, çiçek ve süs bitkileri toprağı olarak özel hazırlanmıştır. Çiçek dikiminde, dikim yapılacak saksının dip kısmına bir miktar kum koyulup, sonra içine MyBioTorf doldurulur. Tohum, fide veya çiçek dikilip normal sulama yapılır.
Toprak değişiminde, toprağı değişecek saksı ters çevrilir ve saksıdan çiçek yavaşça çıkarılır. Köklerdeki toprak bir miktar silkelenir. Değiştirilecek olan saksının 1 veya 2 numara büyüğü alınır ve saksıdan çıkarılan çiçek oturtulur, çevresine MyBioTorf doldurulur, dip kısmı parmaklar yardımıyla sıkıştırılır ve normal sulama yapılır.
www.akorganikgubre.com info@akorganikgubre.com

#torf #organiktorf #mybiotorf #saksı #çiçek


Benzer Firmalar