İPEK HALI YIKAMA


Bayramyeri - Karaman

Telefon1: 2634974

Telefon2: 2652411

Fax: 2684867

Web: www.ipekhalitemizleme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TEL:(0258) 2634974 - 2652411 - 2684867
GSM: 05377083030
Denizli`de faaliyetine 2001 yılında başlayan İPEK Halı Yıkama, Halil Özgentaş tarafından kurulmuştur.

Otomatik yıkama makinalarından oluşan makina parkuru ile Denizli ve ilçelerindeki talepleri karşılayan İPEK Halı Yıkama, kurulduğu günden bugüne kadar Halı Yıkama ile ilgili teknolojik gelişmeleri de takip ederek, gerekli ekipmanları makine parkuruna dahil etmiştir.

Daha hızlı, daha temiz ve daha kaliteli temizliği şirket misyonu haline getiren İPEK Halı Yıkama , kurulduğu yıldan itibaren müşterilerine hizmet vermektedir.

Firmamız güleryüz,dürüstlük ve kaliteli hizmeti prensip edinmiştir.

Herhangi bir rahatsızlıkta tekrar MEMNUNİYETİ SAĞLAMAYI GARANTİ EDER.



Misyonumuz:

Halı Yıkama çözümleri arayan tüm müşteriler için ilk akla gelen çözüm ortağı olmak, Müşterilerimize, yaşamlarına değer katan yüksek kaliteli hizmet vererek karşılık bir güven inşa etmek. Gelişmek için sürekli bir arayışla, çalışanlarımızın, paydaşlarımızın ve müşterilerimizin beklentilerine saygı duymak. Yaptığımız işi sürdürürken yaşadığımız topluma ve çevreye saygıyı her zaman ana prensip edinerek çalışmak.



Vizyonumuz:

Halı Yıkama sektöründe artan rekabet koşulları ve bilinç düzeyi artmış müşterilerin değişen istek ve beklentileri; sunulan hizmetlerin sürekli geliştirilmesini, iyileştirilmesini zorunlu kılmaktadır. İPEK Halı Yıkama;sektördeki talep ve beklentileri yoğun tecrübe ve konuya uzman bakışıyla değerlendirmekte; dinamik, yenilikçi, gelişmeci bir yaklaşımla müşteri memnuniyeti sağlayarak sadık müşteriler yaratmaya çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamızca sunulan hizmetler içerisinde;- Makina Halısı Yıkama - Bütün Yörelere Ait El Dokuma, Yün Halı Yıkama - Uzakdoğu ve Çin Halısı Yıkama - İpek Halı Yıkama - Antika Halı Yıkama - Kilim, Battaniye, Yorgan Yıkama - Yerinde Koltuk Yıkama - Yerinde Halıflex Yıkama sayılabilir... Halı Yıkama Sulu Sistem halı temizleme, tam otomatik, yarı otomatik ya da manuel fırçalama yöntemi ile bol su, Şampuan ve leke sökücüler kullanılarak yapılan temizlemedir. Bu tarz halı temizleme, yıkanabilir olan tüm halılar için derinlemesine bir temizlik sağlar. Ancak, profesyonel anlamda halı yıkamadan bahsedebilmek için aşağıdaki aşamaların uygulanması gerekmektedir. 1-) Toz Alma 2-) Yıkama 3-) Dezenfeksiyon 4-) Leke Çalışmaları 5-) Durulama 6-) Santrifüj (Sıkma) 7-) Kurutma 8-) Tarama/ Vakumlama

#Denizli halı yıkama #halı yıkama #halı yıkama denizli #denizli İpek halı yıkama #halı yıkama firmaları


Benzer Firmalar