Acar Patent & Mark


Fulya/şişli

Telefon1: 0212 211 16 16

Telefon2:

Fax: 0212 356 20 02

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ACAR Patent Marka ve Fikri Haklar Ltd. Şti. Ticaret Mahkemesinden Emekli Hakim Dr. Mevci Ergun ve Emekli Biokimya Uzmanı Dr. Şevket Gümüş tarafından 1999 yılında 30 yıllık mesleki tecrübeyle kurulmuştur. Zamanla gelişerek, 50 kişilik uzman kadroyla 10 bini aşkın müvekkil portföyüne hizmet verir hale gelmiştir.


ACAR Patent; Fikri ve Sınai Hakların (Marka, Patent, Endüstriyel Tasarımlar, Telif Hakları) yurtiçi ve yurtdışı tescili ve tescil sonrası tüm işlemlerinde hizmet vermekte olup, müvekkillerinin haklarının korunması konusunda her türlü hukuki desteği vermek, haksız rekabeti önlemek amacıyla çalışmaktadır.



Acar Patent; Türkiye’nin rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak amacıyla aşağıda linkleri verilen web portallarını açmıştır. Bu web siteleri vasıtasıyla; markalaşma, patent, inovasyon ve ar-ge konularına ilgi duyanların bilgilendirilmeleri ve ilgili güncel haberleri takip etmeleri sağlanmaktadır.


www.inovasyondunyasi.com
www.markaportal.com
www.patentturkiye.com
www.markatescilim.net
www.markahavuzu.com
www.slogan.com.tr
www.argedunyasi.com
Acar Patent; üniversitelerde, sanayi ve ticaret odalarında, fuarlarda, kongrelerde ve iş adamı derneklerinde ücretsiz seminerler vermeyi kurumsal sosyal sorumluluk anlayışının bir gereği olarak görmektedir.

Acar Patent, öncelikle kaliteli hizmete önem vermektedir ve ülkemizde kalite bilinçlendirme çalışmaları yapan Türkiye Kalite Derneği ’nin (Kal-Der) aktif ve etkin bir üyesidir.


Acar Patent, kardeş organizasyonu olan, ACAR Kalite Danışmanlık ve Eğitim Ltd. Şti. ile kalite danışmanlık ve eğitim hizmetleri vermektedir:


Ürün ve Hizmetler

Patent, Patent tescili, Marka Tescili, marka tescil işlemleri, patent başvurusu, marka arama

# # # # #


Benzer Firmalar