Aken Led Aydınlatma Sistemleri


Deri Organize Sanayi Bölgesi 12. Yol M1-8A parsel

Telefon1: 0216 394 0999

Telefon2:

Fax: 0216 394 0111

Web: www.akenled.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aken Led Aydınlatma Sistemleri San. Tic Ltd. Şti., yüksek teknolojili LED aydınlatma ürünlerinin üreticisi ve uygulayıcısı olarak faaliyet göstermektedir. Firmamız profesyonel kadrosu ve teknik ekibi 2006 yılından itibaren LED aydınlatma armatürleri üzerinde faaliyet göstermektedir. Ürünlerimizde kullanılan LED çipler Tayvan, Güney Kore ve Japonya ’dan tedarik edilmekte olup Türkiye’de imal edilerek müşterilerimizin kullanımlarına sunulmaktadır.

Müşterilerimizin tüm taleplerine uygun ürün temini ve üretiminin yanı sıra günlük 12 saat aydınlatma ürünleri kullanan büyük kuruluşlar ağırlıkta olmak üzere %85 `e varan tasarruf ürünleri sağlamak. Ayrıca estetik ve dekoratif olarak çok daha farklı çözümler sunmak firmamızın temel çalışmalarıdır.

Kapalı alanlar, otel, alış veriş merkezi ve konutlar için: LED tüp (floresan vb), LED spotlights, LED downlights, armatürleri kullanılmaktadır.

Dış mekan aydınlatmalarında: LED cadde ve sokak aydınlatmaları, LED bahçe aydınlatmaları, LED projektörler (30W ila 200W arası) kullanılmaktadır.

Kullanılan LED aydınlatma ürünlerimizin tümü CE ve RoHS sertifikalı olup 50.000 ile 100.000 saat arasında kullanım ömrüne sahiptir. Geleneksel aydınlatma ürünlerine göre en az 10 kat daha uzun ömürlüdür.

Misyonumuz
Öncelikli hedefimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterilerimize kapsamlı teknik çözümler sunmak olup; kullanılan LED aydınlatma teknolojileri sayesinde enerji maliyetlerinde % 85 `e varan enerji tasarrufu sağlamak ve bu sayede çevreyi korumak firmamızın misyonudur.


Ürün ve Hizmetler


#led armatür #led projektör #led downlight #power led #led ampul


Benzer Firmalar