Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » BURSA Metal ve Yan Sanayi » LAZERMARK (Fiber Lazer Markalama Sistemleri)

LAZERMARK (Fiber Lazer Markalama Sistemleri)


Beşevler Küçük san.Sit. 75 Blok - No:61 Nilüfer/Bursa

Telefon1: 0224-443 53 36

Telefon2: 0536 513 20 86

Fax:

Web: www.lazer-mark.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

LAZERMARK; Fiber Lazer Markalama ve Fiber Lazer Pantograf sistemlerini deneyimli kadrosu ile siz değerli sanayicilerimizin hizmetine sunmuştur.

Kurmuş olduğumuz lazer markalama ve lazer pantograf sistemleri ile özellikle makine imalat ve kalıp üretim birimlerinin kullanmakta olduğu makine ve kalıp tanıtım etiketlerinin özel eloksalli alüminyumlar ve yüksek ısıya dayanıklı folyo bantlar üzerine markalama işlemi yaparak uzun süre kalıcı ve her koşul için dayanıklı ürünler hazırlanabilmektedir.

Firmamız plastik, metal ve bu tarz materyal üzerine istenilen resim, logo, barkod, marka vs. ürünlere lazerle oyma ve yüzeysel markalama işlemleri yapabilmekte, ayrıca plastik kalıplar üzerine dişi ve erkek olarak logo ve özel karakterler işleyerek çok yüksek çözünürlüklerde hassas ve hızlı işlemlerle çözüm üreterek siz değerli sanayicilerimize hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

* Plastik, metal ve kauçuk sanayinde kullanılan enjeksiyon, kesme v.b. kalıpların lazer pantograf yöntemi kullanılarak dişi ve erkek olarak hızlı ve hassas şekilde işlenebilmekte, ayrıca kalıplarda kullanılan kalıp takvimleri ve özel kalıp mühreleri yapılabilmektedir.



* Kalıp, aparat ve makine tanıtım etiketleri ve ayrıca ısı ve her türlü koşullara dayanıklı markalama bantları kullanılarak istenilen hassasiyette ürün tanımlama etiketleri hazırlanabilmektedir.



* Medikal sektöre yönelik olarak örneklerin muhafaza edilmesi ve medikal gereçlerin tanımlanması ayrıca Data Matrix kodu (Kare Kod) işlenebilmektedir.



* Elektrik ve elektronik endüstrisine yönelik; Plastikler, kıvrımlı materyaller, küçük bileşenler ve akım kutuları’nın markalanabilmektedir.



* Plaka ve işaret tabelalarının markalanmasına yönelik olarak; Hassas alüminyum etiketler, barkod ve Data Matrix Etiketleri hazırlanabilmektedir.



* Reklam materyalleri, hediye ve promosyonlar ürünlerine yönelik olarak ; Üzerlerine logo ve resim işlenmiş kalemler, büro malzemeleri, vb...markalanabilmektedir..



* Tekstil sektörüne yönelik promosyon ürünlerinin yanı sıra “ fermuar ucu, düğme, metal amblem v.s.” ürünlerde hazırlanabilmektedir.



* Mekanik parçalar yönelik olarak; Çelik, alüminyum, pirinç Ölçü aletlerinin markalanması ayrıca diğer tüm hırdavat ürünleri üzerinde Müşteriye veya takımların yapısına özel tanımlama ve markalama işlemleri yapılabilmektedir

#lazer markalama #lazer oyma #lazer kesim #lazer kaynak #pantoğraf


Benzer Firmalar