ÖZOLGUN DİZEL OTOMOTİV


677/28 sokak No:25 6.Sanayi Sitesi Buca İzmir

Telefon1: 0 232 282 13 58

Telefon2:

Fax: 0 232 282 12 99

Web: www.yedekparcarafi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1979
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:27
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖzOlgun Dizel Otomotiv;
İzmir Buca da 1979 yılında küçük bir atölyede işe başladı Mehmet Tenekeci, ÖzOlgun Otomotiv olarak. O günlerden bu güne ve bu sektörde marka olmuş bir isimdir kendisi. Namı diğer Sarı Mehmet. Bedford veya Iveco aracı olup da bu ismi bilmeyen hemen hiç kimse yoktur özellikte Ege de. Kendisi dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile Bu günlere gelmemizdeki en büyük etken Sn. Mehmet Tenekeci’nin dürüst ve prensipli çalışma sistemini tüm çalışanlarına büyük bir başarıyla aşılamış olmasıdır. Bugün 30 çalışanı, 4 gezer servisi, günümüz arıza tespit teknolojisine uygun gelişmiş cihazları ile kusursuz hizmet verme çabasındadır.
Tek amacımız var: Memnun ve Bağımlı müşteri yaratmak.

12 Şubat 1979 yılında Bedford ile başlanan bir ticari yaşam var. 80 li yılların son çeyreğine kadar Bedford ile gitti. 1986 yılında ise Iveco atölyeye girmeye başladı. 1991 yılında Iveco Yetkili sevisi olarak başlayan yeni dönem 2008 yılına kadar devam etti. Yani 30 Yılın büyük bölümünü Iveco/Otoyol yetkili servisi olarak geçirdik. Markada Türkiye`de bilinen isimler arasına adımızı yazdırdık. Yetkili servisliği bıraktığımız günlerde bile Iveco dan hiç bir müşteri kaybetmememiz bunun en büyük göstergesidir.

Mehmet Tenekeci’nin aşıladığı dürüst ve çalışkanlığa alınan eğitimlerinde katkısı yatsınamaz. 18 sene boyunca alınan teknik eğitimlerin yanı sıra, alınan müşteri memnuniyeti, hizmet pazarlaması, servis yönetimi odaklı eğitimler ÖzOlgun Otomotivi bu günlere getiren yegane çalışmalardır. Bu eğitimlerden 2 veya 3 ünü almayan hiç elemanımız yoktur.
Bu bağlamda teşekkür etmek istediğimiz kişiler var. Sn. Erol Mestanoğulları ve Sn. Sedat Çetiner’i, o zamanki eğitim müdürü Sn. Rüştü Başargan’ı, Eğitmenimiz İsmail Küpçüler ve Refik Sülün hocalarımızı burada anmadan geçmemiz mümkün değil.
Bizi davranış ve yönetim eğitimleri ile piyasada hep üstte tutmaya, farklı olmamızı sağlamaya çaba gösteren Sn. Çetin Cinemre hocamızı da unutmadık tabi..

Ama bugün artık yeni bir dönem başladı ÖzOlgun Dizel de.
Bugün Öz Olgun Otomotiv olarak o günlerden kalan ve devam ettirme çabası içinde olduğumuz bu bilgi ve yeteneklerimizi Iveco’nun yansıra başta Ford ve Tofaş ticari araçlar olmak üzere, bu segmente dâhil diğer bütün markalara da hizmet vererek müşterilerimizin kullanımına sunduk.
Bakım servisimizde mekanik onarımın yansıra bütün markalara hizmet verecek kapasitede Boya ve kaporta servisimizde bulunmaktadır. Kısaca Tampondan Tampona sorunsuz ve güvenilir hizmet veriyoruz.
Amacımız Türkiye`nin bilenen isimleri arasında olmaya devam etmek, kalıcı olmak. ÖzOlgun Otomotiv olarak bu markalarda ilk akla gelen isim olma çabasındayız.
§ Bunun için CRM sistemini devreye soktuk. Servisimize giriş yapan tüm araçların bilgilerini müşteri bilgileri ile birlikte depoluyoruz. Bu andan itibaren artık araçları bizim kontrolümüz altında. Yaklaşan bakımlarından hemen önce arayarak bilgilendiriyor, eğer uzun süredir servisimize gelmiyorsa nedenleri niçinler ini sorguluyor, varsa


Ürün ve Hizmetler

Neden Yedekparcarafi.com
Yedekparcarafi.com Türkiye’deki Yedek Parça İmalatçılarını ve öncelikle TOPTAN olarak alım yapan dükkân ve servis sahiplerini internet ortamında bir araya getirmek için oluşturulmuş bir e-ticaret sitesidir.

Toptan alım yapan Yedek parçacı ve Servislerin ürünlere kolay ve hızlı şekilde ulaşmalarını sağlamak, uygun şart ve fiyatla alım yapabilmeleri için belirlenen ve eklenebilecek kategoriler altında listelenen İmalatçı Firmalara ve ürünlerine ulaşmak mümkündür.
Yedekparcarafi.com nasıl çalışır?

İmalatçı firmalar üretimleri ile ilgili istedikleri ürün kategorileri altında ürünlerini tüm detayları ile tanıtabilir, resimlerini yayınlayabilir, fiyatlarını belirleyebilir ve teknik bilgilerini aktarabilirler.

Benzeri sitelerden farkımız?
Benzer sitelerin aksine, seçilmiş ve güvenilir bir imalatçı portföyümüz vardır. Sektörlerinde öncü, kalitesinden ödün vermeyen, güvenilir firmalardır. Bu seçilmiş üreticiler sayesinde satın alanlara güven ve kaliteyi birlikte sunarız.
Toptancı mantığı ile satış yapan site olmamız nedeniyle imalatçılar ürünleri için paketleme adetlerini kendileri belirler. Bu da imalatçıların fabrikalarında paketleme ve gönderme işlemlerinde zaman harcamalarını önler, sürümü kolaylaştırır.

Yedekparcarafi.com’ un amacı mümkün olan en detaylı ve kapsamlı oluşturduğu kategoriler ile satın alanları en kolay şekilde aradıkları kaliteli ve uygun fiyatlı ürüne ulaştırmaktır.

Yedekparcarafi.com kullanmak için ne yapmak gerekir?

İmalatçı firmalar Yedekparcarafi.com’ u kullanmaya başlamak için öncelikle TEDARİKÇİ FORMU nu kısa bir zaman ayırarak doldurmak ve bizlerden POSTA adreslerine gönderilecek TEDARİKÇİ SÖZLEŞMESİNİ doldurup tekrar bize geri göndermelerinin ardından onaylanmaları durumunda, kendilerine e.mail yolu ile gönderilecek onay ve şifre ile üyeliği tamamlayıp sisteme girebilirler. Bu andan itibaren ürünlerinizi sisteme yüklemeye ve tanıtmaya başlayabilirisiniz.
Yedekparcarafi.com ile ilgili daha detaylı bilgi almak için iletişim seçeneklerinden bize ulaşabilir, sıkça sorulan sorular kısmını inceleyebilirsiniz.

Ford, fiat, hyundai, toyota, renault başta olmak üzere daha birçok araca hizmet vermekteyiz. İzmir merkezli olan firmamızdan kıbrıs dahil yurdun dört bir yanına gönderimimiz bulunmaktadır. Özellikle hesaplı ve alternatif ürün arayanların aradığını bulacağı bir ürün gamımız var. Daha fazla fayda sağlamak adına özellikle fiyatı yüksek ürünlerin alternatiflerini sunuyoruz. marş motoru, alternatör, silindir kapağı, krank, turbo, rulman, kayış, far, korna, amortisör, komple motor, şanzıman, piston, sensör, debriyaj, balata, merkez, keçe, kaporta, dişli bulundurduğumuz ürünlerin sadece bazıları.

#yedekparça,özolgun #silindir kapağı, krank #marş motoru, termostat #izmir, ford #fiat, hyundai


Benzer Firmalar