Anasayfa » Alüminyum doğrama » İnşaat sanayi » İSTANBUL Alüminyum doğrama » emek otomasyon san.tic.ltd.şti

emek otomasyon san.tic.ltd.şti


fındıklı mah.başıbüyük yolu cad no:51

Telefon1: 216 5757448

Telefon2: 2165757449

Fax: 2165727007

Web: www.emekyapi.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bu amaçla üretilen tüp motorlar ve buna bağlı kontrol ünitelerinin panjur kullanıcılarına sağladığı konfor, çağımızın akıllı binalarının insan hayatını ne kadar kolaylaştırdığını açıkca ortaya koymaktadır.
ISI VE DAYANIKLILIK
Yüksek kaliteli poliüretan dolgulu profillerin sessiz bir şekilde hareket etmesine yardımcı olup aynı zamanda ısı ve ses yalıtımında etkendir.
DAYANIKLILIK
Lamellerimiz yüksek kalite ve ileri teknoloji ile üretilmektedir . Bu ona değişik alanlarda kullanım olanağı, yüksek dayanıklılık gücü ve son derece zevkli bir görünüm kazandırmaktadır.
HIRSIZLIĞA KARŞI ÖNLEM !
Kullanılan alüminyum levhaların kalınlığı , oldukça etkili bir dayanıklılık sağlamaktadır. bu da hırsıza karşı önemli bir koruyucu faktör oluşturmaktadır.Ürünlerimiz darbeye dayanıklı olup,güvenlik konusunda tam bir güvenlik sağlar.
ÖZGÜN DİZAYN
Panjur profilleri her türlü cepheye ve mimari yapıya uygulanabilecek şekilde, geniş renk alternatifleriyle son derece zarif bir biçimde üretilmiştir.

Yeni projelerinizde bizden fiyat alarak karlı çıkın ....
İyi Çalışmalar Dileriz.
SAYGILARIMIZLA…
EMEK YAPI


Ürün ve Hizmetler

motorlu panjurmotorlu kepenkmotorlu perdekatlanır camsineklikbariyer kapıve kış bahçesi sistemeleri oalrak üretim faaliyetleri wermekteyiz.

# # # # #


Benzer Firmalar