artımakinakimya ithalat ihracaat


selçuklu

Telefon1: 5326001451

Telefon2:

Fax: 3322383860

Web: www.artimakinakimya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

Halı sıkma makinası
Halı Sıkma Makinesi, halı yıkama makinaları, halı yıkama Fabrikaları içerisinde kullanılan makinalardır. Halı Sıkma Makineleri ayný zamanda halı halı durulama ve kurutma işlemleri içerisine alan bir seçenektir.Halı sıkma kurutma makinesinin en büyük avantajlarından biride halının kırılmasını önlemesidir. 1,5 dk-3 dk arasında halının suyunu% 95 sıkar.Halı Sıkma Makinesi ile sıkılmış halının Tüyleri yeni alınmış gibi kabarır. Halı sıkma makinası teknolojisi sayesinde halilann kırılması, iplerinin patlaması ya da katlanma problemleri ortadan kaldırılmıştır. Normal kurutulan halilann saçaklarındaki gibi sarı ve kirli görüntü veren lekeler oluşmaz.
Sıkma makinelerimizin Dış Yüzeyleri galvaniz malzemelerden üretiliği için dayanıklıdır.Halı sıkma makinesının üst Boyası fırın boyadır. Halı sıkma makinası sürekli su ile temas halinde olduğu için bu Husus önemlidir, tabi Epoksi boyalar ile korunan sıkma makineleride tercih edilebilir.Halı sıkma Makinasında Vibrasyon ile sarsıntı olmaması için makinalarda Süspansiyon tekerleklidir .. Opsiyonel sistem durulama olması Aranılan bir diğer farklı özelliktir.


Ürün ve Hizmetler


Halı Sıkma ve durulama 270*38
Halı Sıkma ve durulama 270*38 Ürün Açıklaması NORMAL SAÇ üst motor koruma paneli,kayış kasnak ve motoru koruma altına alır.tüm kapalı aksamları sudan ve dış etkenlerden etkilenmez.ve kullanıcının olası hatalarına karşı ,çalışan aksamlarından kulanıcı zarar görmez. a ) makinamızda 6 adet süspansiyonlu tekerlek kullanılmaktadır tekerleklerin çıkmaması ve deforme olmaması için bijon sistemi kullanılmaktadır.kullanılan tekerleklerde 2 rulman bulunmaktadır.bu özellikte tekerleğin dah

#halısıkma #halıyıkama #artımakina #halısıkma #halısıkma


Benzer Firmalar