Anasayfa » Plastik sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » İSTANBUL Plastik sanayi » ONUR&ERA PLASTİK METAL ÜRÜN.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

ONUR&ERA PLASTİK METAL ÜRÜN.SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Kartal

Telefon1: 0216 451 30 10

Telefon2: 0532 615 62 93

Fax: 0216 451 33 10

Web: www.onurera.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İran, Mısır,Azerbaycan

5 yıllık bilgi birikimi ile Kartal/Istanbul’da kurulmuş olan firmamız Onur &Era Plastik Metal Urunleri San.ve Tic.Ltd.Sti. pvc profil, pvc fitil, conta imalatı yapmaktadır.

Plastik sektöründeki bilgi birikimi ile sahip olduğu ileri teknoloji ürünü makineleri ve uzman personeli ile birlikte yüksek teknolojiye ulaşmıştır.

Vizyonumuz içerisinde müşteri memnuniyeti ve taleplerine cevap vermek ilk sıradadır.


Ürün ve Hizmetler


AHŞAP KAPI PVC FİTİLİ
Ahşap kapı yan kenarlarında kullanılmakta olan fitillerimiz normal pvc ve yanmaz pvc den imal edilmektir. Standart model kalıplarımız olduğu müşterilerimize özel modellerin kalıpları kısa süre de yapılmaktadır. Renk problemi yaşamadan istediğiniz renk de (şeffaf dahil) üretim yapmaktayız. ürünlerimizde kopma, yırtılma ve renk bozukluğu problemi yaşanmamaktadır. Siparişler en kısa sürede teslim edilmek üzere üretime alınmaktadır.
ALÜMİNYUM DOĞRAMA PVC FİTİL, CONTALAR
alüminyum doğramalar da cam sıkıştırma, kanal kapama vb. şekillerde kullanılmakta olan şeffaf ve renkli pvc fitil-contalarımız mevcuttur. İstenilen model, kalınlık, çakma tip, sürgü tip fitil kalıplarımız hazır olduğu gibi müşterilerimizin istediği modeller de kısa süre içinde kalıpları hazırlanarak ürün teslimi yapılmaktadır.
KATLANIR CAM BALKON ÇITALARI
UV KATKILI PVC DEN İMAL ETTİĞİMİZ KATLANIR CAM BALKON ÇITALARIMIZ EN UYGUN FİYATLARLA SATIŞI YAPILMAKTADIR. KÜÇÜK h (8mm), BÜYÜK H (8*10mm), 135 derece, 90 derece, BALON(D FİTİL), ÇEŞİTLERİMİZ MEVCUTTUR.
pvc fitil conta, pvc kutu profiller, katlanır cam balkon çıtaları

#pvc yumuşak fitil conta #pvc kutu profil, şeffaf fitil, renkli fitil conta #katlanır cam balkon çıtası #ahşap kapı fitili, çelik kapı kapı kasa fitili, #yanmaz pvc fitil conta, duşkabin fitili


Benzer Firmalar