Hobi Keçe


Ümraniye

Telefon1: 0 216 634 24 74

Telefon2:

Fax: 0 216 634 24 74

Web: www.hobikece.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sivas bölgesinde çokca kullanılan, semer, eyer, kepenek gibi ürünler için, geleneksel olarak keçe üreten Doğan Keçe Atölyesi, 2006 yılında fabrika kurarak kurumlaşma ve markalaşma sürecine girmiştir. Doğan Keçe geleneksel yöntemlerle keçe üretmenin yanında aynı zamanda ülkemizde fabrika düzeyinde renkli yün keçe imal edebilen ilk ve tek firma olmuştur.

İthal edilen %100 saf yünleri özel yöntemlerle boyayarak, hem keçe olarak hem de yün olarak iç piyasaya sunmaktadır..

2009 yılında ismini Hobi Keçe olarak yenileyen firmamız, yeni vizyonuyla İstanbul Ümraniye`de oluşturduğu atölye ile keçeden ürettiği her çeşit ürünün ihracatını yapmakta ve ihraç fazlası ürünleri iç piyasaya sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Ümraniye’de oluşturduğumuz atölyemizden ev dekorasyon ürünlerinden, hobi tasarım figürlerine, çanta, yelek, atkı vb. günlük kullanım aksesuarlarına kadar, aklınıza gelebilecek her türlü keçeden üretilmiş malzeme temin edilebilmektedir. Hobi çalışmaları yürüten dernek, atölye, sanat evi vb. topluluk ve kurumlar için, sentetik keçe, keçe figürler veya ham keçeler, istenilen ebat, form, kalınlıkta ve istenilen renkte satışa sunulmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar