Türkh Yazılım Teknolojileri


rami cuma mh. oru. sk 29/1 Eyüp

Telefon1: 02125451619

Telefon2: 05055935583

Fax:

Web: www.turkh.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkh Yazılım Teknolojileri olarak web programlama, web tasarım, yazılım, kurumsal kimlik çalışmaları ve sistem güvenlik alanlarında hizmet vermekteyiz.

2010 yılının başlarında sektördeki yerini alan firmamız henüz genç bir firma olmasına rağmen, firmamızın gerek çalışanları gerekse iş ortakları her biri alanlarında uzman profesyonel kişilerden oluşmaktadır.

Türkh Yazılım Teknolojileri, çalışma hayatına başladığı günden bu yana kısa sürede onlarca işletmeyi internetle tanıştırmış hedeflerine giden yolda danışmanlık hizmeti sunmuş ve bu firmalara yeni kazanç kapıları aralamıştır. Müşterilerinin hedef kitlelerine ulaşmada asgari bütçe ile yüksek dönüşümü hedefleyen firmamız web sitelerinin yayınlandıktan sonraki aşamalarındada müşterilerine danışmanlık hizmeti vererek daima yanında olmuştur.

Türkh Yazılım Teknolojileri, Mobile Programlama alanında firmalara özel sayaç okuma programları, kesme açma programları, restaurant sipariş sistemleri geliştirerek bu sektördeki varlığınıda kanıtlamıştır. Firmamızın kamu kurumları sistemlerine entegre olarak çalışan programlarından Kesme Açma ve Sayaç Okuma programları İski ve Tedaş sistemleriyle tam uyumlu olarak çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Web Tasarım Web Programlama Mobile Programlama ve Yazılım Hizmetleri

#web tasarım #web programlama #grafik tasarım #mobile programlama #yazılım


Benzer Firmalar