Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » Şömine Kaliflame

Şömine Kaliflame


Çavuşbaşı Caddesi, Tonoğlu İş Merkezi, No:3 K:3

Telefon1: +902165378135

Telefon2:

Fax:

Web: www.kaliflame.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



kaliFlame şömineler 100% çevre dostudur!
kaliFlame; şeker kamışı, patates, muz, kırmızı pancar ve son zamanlarda buğday gibi hububatlardan elde edilen, yeşil enerji olarak da adlandırılan bio-yakıt ile çalışır.

Odun, kömür ve doğalgaz gibi fosil yakıtların aksine bio-yakıt, bitkisel yapısı sayesinde yandığı zaman karbonmonoksit veya benzeri insan sağlığı ve çevreye zararlı gazlar açığa çıkarmaz.

KLC Group olarak; en kaliteli, en temiz ve en verimli bio-yakıtın üretimini gerçekleştirmekte olup, “Çevre Dostu Şömine Yakıtı” etiketiyle tüm Türkiye geneline satışı, yetkili satış noktaları tarafından yapılmaktadır.

Sadece bir telefon mesafesindeyiz… İstanbul içerisinde yakıtı kapınıza kadar getiriyoruz..!


Ürün ve Hizmetler


Bacasız Şömine - Şömine

Bacasız Şömine, artık bir lüks sembolü olmaktan çıkıp, daha geniş kitlelerin ulaşabileceği bir yaşam tarzı haline gelmiştir. Yeni teknolojiler çıkmadan önce sadece odunlu şömineler kullanılmaktaydı ve elbette ki baca gerekmekteydi. Dolayısıyla teknik sebeplerdi esasında şöminenin sadece villalarda kullanılması. Sadece villalarda kullanıldığı için de insanlar hep onu bir lüks olarak gördü fakat teknolojinin gelişmesi ile beraber artık bacasız şömineler çıktı ve hiçbir baca veya tesisata gerek kalmadan her mekana bacasız şömine uygulanmaya başlandı. Bacasız şöminelerin esas mantığı, çevre dostu bir yakıt ile yanmasıdır. Şeker, mısır veya herhangi bir hububattan elde edilebilen bu bitkisel yakıt yandığı zaman fosil yakıtların aksine çevreye veya insan sağlığına zarar verecek karbon monoksit veya benzeri hiçbir zararlı emisyon çıkarmamaktadır. Bacasız şömine, zararlı emisyon çıkarmadığı gibi is, duman veya koku da yapmamaktadır. Yakıt ikmali gerektirecek herhangi bir tesisat, boru gibi donatım veya emisyon için baca bağlantısı gerektirmediğinden bacasız şömine kapalı mekanda bile rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bacasız şöminenin en önemli özelliklerinden birisi de taşınabilir olmasıdır ki bu da tasarımcılara ve mimarlara eşsiz bir tasarım esnekliği sunmaktadır. İstenirse bir sehpanın ortasında bile Bacasız şömine yapılabilmektedir.
Şömine

Şömine ateşinin insan üstünde tamamen psikolojik bir etkisi vardır. Ateş insanı çeker, çoğu zaman nedenini bilmese bile. Örneğin bir restorana gittiniz ve iki boş masa var. Birincisi şöminenin önünde ikincisi cam kenarında. Elbette ki şömine önündeki masayı tercih ederiz. İster ateşin romantik etkisi diyelim ister sebepsiz, onunla ısınmaktan öte ateşin çekiciliğine kanıp şöminenin önünde buluruz kendimizi.şömine farklı kullanım amaçları olsa da nihayetinde ısınmaktır esas neden. Çıtır çıtır odun sesini duymak ister insan çoğu zaman. Bazen de uğraşmak istemez odunuyla külüyle pisiyle. O yüzden iyidir teknolojinden faydalanmak. Bugün artık odun dışında farklı yakıtlarla çalışan pek çok şömine teknolojisi geliştirilmiştir. Üretim ve kullanım sebepleri farklı farklı olmasına rağmen nihayetinde şöminedir, yanan ateştir görmek istediğimiz.Fransız kültürünün büyük bir parçası olan şömine, ülkenin mimari yapı tarihinde de büyük bir yere sahiptir. Bugün Fransız yapılarının çoğunda şömine mevcuttur. Aynı Fransızlar gibi İngilizler de zengin bir şömine kültürüne sahip olup daha büyük ve gösterişli dış giydirmelerinin içerisinde küçük haznelere sahip şömineler olan ve klasik Victorian tarzı olarak da adlandırılan bir şömine stilini ortaya çıkarmıştır.Amerika’da daha çok gazlı şömineler tercih edilmekte olup bugün yüz binlerce evde kullanılmaktadır. Yapılan araştırmalar neticesinde şöminenin bir evin değerini yaklaşık yüzde on iki artırdığı görülmektedir. Yine başka bir araştırmaya göre ev alıcılarının yüzde ellisi içerisinde şömine olan bir eve daha fazla ödemeye hazır olduğunu belirtmiştir.

#Bacasız Şömine,Şömine # # # #


Benzer Firmalar