OIC Güvenlik DİYARBAKIR


Kurtismail Paşa 3. Sk Şölen Apt. No:1

Telefon1: 04122231516

Telefon2: 05385888942

Fax:

Web: www.oic.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılında OIC Interactive adı altında Bilişim Sistemleri alanında kurulan firmamız, 2008 yılından itibaren Diyarbakır OIC Güvenlik, Elektrik, Elektronik, Led Tabela ve Kayan Yazı ile Araç Takip Sistemleri alanında faaliyet gösteren bir firma haline getirilerek sektörde 4 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermektedir.

Firmamız ithalatçı firmalarla direkt bağlantılı olup köklü güvenlik firmalarının teknik desteği ile Diyarbakır merkez ve ilçeleri ile Güneydoğu'nun her noktasında önemli projelere imza atmaktadır.

En küçük sistemlerden en büyüklerine OIC Güvenlik kullanıcıları Olmazsa Olmaz'larımızı doğrultusunda hizmet almaktadır.

OIC Güvenlik; keşif, projelendirme, altyapı taahhüt işleri, teklif, satış, montaj, devreye alma, periyodik bakım, servis ve her bir sistem için en az 5 yıl süre ile yedek parça temini garantisi ile birlikte anahtar teslim entegre sistem uygulayıcısıdır.

Hedefimiz, Entegre Güvenlik Sistemlerinin can ve mal güvenliğini sağlayıcı verim ve faydalarını en nitelikli bir hizmet anlayışı ile müşterilerimize sunmaktır.

Saygılarımızla...

İSMAİL KILINÇ

Diyarbakır Güvenlik, Diyarbakır Alarm, Diyarbakır Kamera


Ürün ve Hizmetler

DİYARBAKIR OIC GÜVENLİK, KAMERA, GÜVENLİK KAMERA, DİYARBAKIR GÜVENLİK, DİYARBAKIR KAMERA, DİYARBAKIR ALARM, DİYARBAKIR GÜVENLİK ALARM, DİYARBAKIR TABELA, DİYARBAKIR AKILLI TAHTA, DİYARBAKIR ELEKTRONİK, OIC ELEKTRONİK

#Kamera, Güvenlik #Elektrik, Elektronik #Akıllı Tahta #Araç Takip #Bilgisayar


Benzer Firmalar