irem tekstil


Ulucami Batısı-Havlucular Çarşısı-Köfüncüler Aralığı No26-Kapalıçarşı / Bursa

Telefon1: 0-224-222 93 13

Telefon2: 0-532-432 66 46

Fax: 0-224-452 80 14

Web: www.iremtekstil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ihracat

Türkiyenin en eski ve tanınmış sanayi şehri Bursa’da , Tekstil sektörü önemli bir yer kaplamaktadır. Tekstil sektörü içerisinde Havlu , Bursa ile özdeşleşmiş çok özel bir konuma sahiptir.

Jeotermal su kaynakları vede Hamamları sayesinde ipekçilik geleneğinden doğan peştamal ile başlayıp , 18.yy’da ise Havlu’ya dönüşen bu sektör , günümüzde halen Bursa vede Türkiye için önemini korumaktadır.

Havlular başlangıçta geleneksel El Tezgahlarında , 1970’lerden itibaren ise Otomatik Tezgahlarda imal edilmeye başlanmıştır. Öncelikle tüm Türkiye ve yakın coğrafyamıza ihraç edilen Bursa Havluları , bugün bütün dünya’da tanınır ve aranır bir ürün olmuştur.

Bursa Havluları halen farklı tasarım , uzun ömür/kullanım ve su tutma(absorbe etme) özelliği ile hem bireysel kullanıma , hemde Otel vede şirket havluları için en ideal çözümdür.

Firmamız sizlere hayal ettiğiniz farklı desen ve özelliklerdeki ürünleri beğeninize sunmaktadır. Bu site’de bulabildiklerinizden farklı , hertürlü özel talepleriniz için bizleri direkt aramaktan imtina etmeyiniz.

Size özel , en uygun ve ekonomik çözümü üretmek öncelikli hedefimizdir felsefesi ile 2004 yılından bu yana devam eden iş hayatımızda , referansımız , sizlerden aldığımız olumlu geri bildirimlerdir. Lütfen firmamız , ürünlerimiz vede çalışanlarımız ile ilgili tüm düşüncelerinizi bizimle paylaşınız.

Vizyonumuz , siz değerli müşterilerimizin , beklentilerinin ötesinde hizmet verebilmektir.


Ürün ve Hizmetler

30x50cm mutfak havlusu, 50x90cm Havlu, 50x90cm El Havlusu, 50x100cm Havlu, Banyo Havlusu, El Havlusu, Baş Havlusu, 70x140cm Banyo Havlusu, 100x150cm Banyo Havlusu, Bornoz, Bornoz Seti, Havlu Terlik, Kese, Çocuk Bornozu

#Bursa havlusu, Havlu, #Bornoz, Bornoz Seti, #Çocuk Bornozu, Banyo Havlusu, #El Havlusu, Mutfak Havlusu, #yuvarlak Havlu


Benzer Firmalar