İSİTEKNİK GÜVENLİK SİS.


PERPA TİC. MRK. A BL. 8. KAT. NO:847 OKMEYDANI / İSTANBUL

Telefon1: 0212 210 29 70

Telefon2:

Fax: 0212 210 11 66

Web: www.isi-teknik.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İsi Teknik Elektronik Güvenlik Sistemleri 1999 yılında HOLLANDA’da faaliterine başlamıştır. 2006 yılından beri TÜRKİYE – İSTANBUL ofisinde hizmet veren firmamız konusunda uzman kodrosu olan, ithalatçı bir güvenlik firmasıdır. Sadece kendi ürünleri ve markasının dağıtımını yapmaktadır. Ürünler ortağı olduğumuz HI-VISION fabrikasında yapılmaktadır. Firmamız üretimini kendi yapmış olduğu PROPİX ve HI-VISION markalı ürünleri satmaktadır. Bizim görevimiz siz müşterilerimize en iyi, en kaliteli malları en uygun fiyatlara sağlamaktır. En ucuz demiyoruz.

ÇÜNKÜ

DÜNYADA HİÇ BİR FİRMA HİÇ BİR ÜRÜNÜ DAHA KALİTESİZ YAPMADAN DAHA UCUZA SATAMAZ. BİR MALIN SADECE FİYATINA BAKMAK BAZI HİLELERİ PEŞİNEN KABUL ETMEKTİR.

İsi Teknik Elektronik Güvenlik Sistemleri’nin tek amacı siz değerli müşterilerimizin taleplerini PROPİX ve HI-VISION markalı kaliteli ürünlerimizle sağlamak ve satıştan sonra sorun yaşatmamaktır. Bu şekilde Müşteri Memnuniyetini sağlamaktır. Hedefimiz müşterilerimize sunduğumuz uygun fiyat ve kaliteli ürünlerle sektör içindeki yenilikçi ve lider firma özelliğimizi en üst noktaya ulaştırmaktır. Kurulduğumuz günden itibaren hızlı bir gelişme gösteren İsi Teknik Elektronik Güvenlik Sistemleri, kalite ve hizmet anlayışı sayesinde kısa sürede müşterilerinin güvenini kazanmış ve kendi sektöründe lider firmalar arasına girmiştir. Türkiye’nin belli başlı özel veya kamu kuruluşlarına hizmet veren, sektöründe kalitesini, güvenini kanıtlamış, memnun müşterileri, referansları ve ”Müşteri Bizim İş Ortağımızdır” ilkesi ile sizlere hizmet vermektedir.İşimize verdiğimiz önem gereği; Keşif, Projelendirme, Tedarik, Montaj – Devreye alma, Test ve Bakım hizmetlerini en iyi şekilde yapan deneyimli ve eğitimli teknik ekibimiz, Servis araçlarımızla 7/24 hizmet vermekteyiz. Firmamızla yıllık bakım anlaşması yapan müşterilerimize 7/24 kesintisiz servis, bakım hizmeti vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


#GÜVENLİK # # # #


Benzer Firmalar