güney mobilya


libadiye

Telefon1: 3177657

Telefon2:

Fax: 3177658

Web: www.bilgisaarmasasi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güney Mobilya ofis ve ev mobilyası sektöründe çeyrek asrı aşkın süredir müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kamu ve özel sektörde bir çok projeye imza atmış ve temel prensip olarak kalite, dürüstlük ve müşteri odaklı çözüm anlayışı ile hizmet vermiştir.


Güney Mobilya modüler ve hareketli mobilya sistemleri, yönetici ve personel grupları, depolama ve arşiv üniteleri, oturma grupları, çelik eşya, okul mobilyaları, hastane mobilyaları, cafe restoran, otel ve ev mobilyaları, mutfak dolapları, kapı pencere çözümleri ve genel dekorasyondan oluşan geniş ürün yelpazesi ile kurumlara özel projeler üreterek müşterilerine hizmet vermektedir.


…..m² kapalı imalat alanının yanı sıra …. m² ve ….. m² iki adet showroom ile İstanbul içi ve dışında hizmet vermekte ola Güney Mobilya sektörde kabul görmüş markaların distribütörlüğünü yapmanın yanı sıra yapmakta olduğu ihracat ile ülke ekonomisine de katkı sağlamaktadır.

Yurt içi ve yurt dışında birçok referansları bulunan ve birçok büyük projelerde imzası olan Güney Mobilya yurt içinde Tübitak UEKAE Ulusal Elektronik V Kriptoloji Araştırma Enstitüsü, Fenerbahçe Spor Klübü Derneği, Karayolları I. Bölge Müdürlüğü, TCDD İşletmesi I. Bölge Müdürlüğü, Türkiye Futbol Federasyonu, T.C. Üsküdar Başsavcılığı, Sancaktepe Belediyesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Karakuvvetleri Komutanlığı, Bureau Veritas Gözetim Hizmetleri Ltd. Şti., Ernst& Young Kurumsal Finansman Danışmanlık A.Ş., Aşkale Çimento A.Ş., Bos Birleşik Oksijen San. A.Ş., Okmeydanı S.S.K Hastansi, Santa Farma İlaç San. A.Ş., Aventis Pharma San. Tic. Ltd. Şti, içişleri Bakanlığı Darülaceze Müessesesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gökyüzü Eğitim Kurumları ile yurt dışında Batu Proje İnşaat Tic.Ltd.Şti, Dost İnşaat ve Proje Yönetimi ve Sudan Hava Yolları projelerini gerçekleştirmiştir.


Güney Mobilya mimari ve teknik kadrosuyla satış öncesi ve sonrası verdiği teknik destek ile müşteri ilişkilerini daima sıcak tutmayı hedefler. İhtiyaç duyduğunuz herhangi bir konuyla ilgili küçük de olsa bilgi almak için aradığınız taktirde Güney Mobilya ailesinden tüm sorunlarınızla ilgilenilecek ve sizi yönlendirebilecek bir uzmanla görüşebilirsiniz.


Güney Mobilyala sürekli kendini yenileyen tasarım ve AR-GE birimleri yaptığı araştırmalar ile kalite ve fonksiyonellikten ödün vermeden müşteri isteklerini en üst seviyede tutarak estetik ve ergonomik ürünler tasarlamakta ve bunları müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

ofis mobilyası, büro mobilyası, makam masası, yönetici masası, ofis masası, çalışma masası, makam koltuğu, yönetici koltuğu, çalışma koltuğu, bekleme koltuğu, misafir koltuğu, okul mobilyası, çelik eşya, bilgisayar amsası, bürosit, bürosit koltukları

#bürosit, bürosit koltuk #büro mobilyası, ofis mobilyası #okul mobilyası, hastane mobilyası #çelik eşya, cafe bar #makam masası, açlışma masası


Benzer Firmalar