Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Ambalaj Genel » Sandes Kodlama Elektronik Sanayii ve Ticaret

Sandes Kodlama Elektronik Sanayii ve Ticaret


Sezgin Sokak No:14/A D:4 Kavacık - Beykoz

Telefon1: 0216 537 15 60

Telefon2:

Fax: 0216 537 15 64

Web: www.sandeskodlama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sandes`e hoş geldiniz...

Uzmanlığımız olan kodlama ve etiketleme konularında bizde mutlaka bir çözüm bulabilir veya bizden destek alabilirsiniz.

Eski veya artık eskimeye yüz tutmuş teknolojiler yerine, sizlere her zaman en yeni teknolojilerin ürünü, daha dertsiz ama yine de ekonomik avantajlı ürünler sunmaktayız.

Ürünlerimizi inceleyin, isterseniz daha ayrıntılı bilgi için bizi arayın. Birlikte size en uygun ama en pahalı olmayan çözümü bulalım.

Biz kodlamanızı sıkıntısız hale getirmek için yola çıktık.

Gelin siz de müşterilerimizin bize neden bu denli güvendiklerini görün...
Hakkımızda
Sandes Elektronik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., dünya çapında hizmet veren, Alman-Amerikan Bluhm-Weber grubuna bağlı Mark-O-Print ve Weber Coding solutions firmalarının Türkiye mümessilidir.

Sandes Kodlama;
Kartuşlu Küçük karakter tarih kodlama makineleri, büyük karakter koli kodlama makineleri, barkod ve logo yazıcıları ile bunların yedek parça ve sarf malzemelerinin satışı ve teknik servis desteği;





Her türlü etiket baskı ve aplikatör sistemelerinin satışı, kurulumu, bakımı ve sarf malzeme temini.





2006 yılında kurulan Sandes, kısa sürede personelinin geçmişten gelen deneyiminin sağladığı bilgi birikimi ile, gıdadan otomotive, ilaçtan elektroniğe, kimyadan inşaata, çimentodan temizlik sektörüne uzanan bir çok alanda müşterilerine hizmet vermektedir.

Merkezi İstanbul Kavacık’ta bulunan Sandes, tüm hizmetlerini İstanbul dışındaki müşterilerine de aynı hassasiyet, kalite ve süratle vermektedir.

Kaliteyi düşük işletme maliyetleri ile birleştiren Sandes, müşteri memnuniyetini esas alan satış sonrası etkin servis anlayışıyla sektördeki diğer firmalardan bir adım önde olmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

■Etiketleme ■Etiketleme Bilgileri , ■Farklı Sistemler , ■Etiket Aplikatörleri , ■Alpha V40 , ■Alpha 86 , ■Etiket baskı ve Yapıştırma Makinaları , ■Legi-Air-2600 ■Legi-Air 4000 ■Legi-Air 4020 ■Legi-Air 4050 ■Legi-Air 4050 E ■Legi-Air 4050 M ■Legi-Air 5300 ■Legi-Air 5300 LSA ■Alpha Print ■Palet Aplikatörü ■Legi-Air 4050 P ■Etiketleme Sistemleri ■RSE 2500 ■SE 1600 ■HAR, Kodlama ■Weber/Mark-O-Print ■Inkjet Yazıcılar ■Piezo-Elektrik Sistemler ■Maxiline ■Multiline MX ■Multiline ■Uniline ■HP Kartuşlu Sistemler ■I-Jet ■Compactline ■CUBE ■Compactline 3.0 ■Compacline 2.5 ■Compactline 2.0, ■İlaç Takip Sistemi ■İTS Kodlama ■İTS komple sistemler ■Üreticiler için, ■RFID Çözümleri ■Print, ■Code & Apply Print, ■Code & Apply Flag Tag, ■Sarf Malzemeler ■Kartuş & Etiket ■Ink-Jet Malzemeleri, ■HP kartuşları■Trident Mürekkepleri■CIJ Mürekkep ve Solventleri■Etiket ve Ribonlar■Tüm marka yazıcılara yedek parça

#inkjet kodlama #etiket makinaları #kodlama makinaları #palet etiketleme #İlaç Takip


Benzer Firmalar