Anasayfa » Metal ve Yan Sanayi » İSTANBUL Metal ve Yan Sanayi » İmamoğlu Kaldırma ve Taşıma Makinaları San. Tic. ve Yedek Parça

İmamoğlu Kaldırma ve Taşıma Makinaları San. Tic. ve Yedek Parça


Meclis Mah. Teraziler Cad. Perpim Sanayi Sitesi B Blok No:63 Sancaktepe/İSTANBUL

Telefon1: 0216 5274805

Telefon2:

Fax: 0216 5274806

Web: www.imamogluvinc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1000-40000 kg arası ceraskallarla dünyayı taşıyoruz...

Firmamız 1977’den gelen bir tecrübe ve birikim sonucunda 1991 yılında İMAMOĞLU Talaşlı İmalat Sanayi ve Yedek Parça adı altında babamız Hasan DİLSİZ tarafından kuruldu. 1998 yılına kadar vinç imalat sektörü içerisinde her türlü yedek parça imalatı yaparak kendini ispatlayan firmamız değişen koşulların da etkisiyle ceraskal imalatına adım attı. Başlangıçta 1,2,5 Ton kaldırma kapasiteli ceraskallarla müşteriyle buluşan firmamız 2000 yılı itibariyle imalat kapasitesini genişleterek 8,10,15,20 ve 25 ton kapasiteli ceraskalları müşteriyle buluşturmaya başladı. 2001 yılındaki ekonomik kriz nedeniyle küçülmeye giden firmamız 2003 yılında yeniden yapılanarak bugünlere gelmiştir.Şu anda A’dan Z’ye kendi imalatımız olan ceraskallar yanında vinç yolları, monoray ve çift kiriş köprü ile portal vinç gibi çelik konstrüsiyon yapılarla Türk sanayine hizmete devam ediyoruz.

Firmamız şu an itibariyle imalat ve çelik konstrüksiyon amaçlı bir atölyeyle Türk sanayine hizmet vermektedir. İmalatlarımızı genelde KOBİ’lere hitabeden 1,2,5,8,10,15,20,25 Ton kaldırma kapasiteli ceraskallar( kaldırma makineleri ); bunların yanında manyetik frenler, tekerlek ve başlık grupları, çift hız-tek hız yürüyüş redüktörleri ve bu ürünlere ait yedek parçalar,monoray ve çift kiriş köprü konstrüksiyonları, pergel vinçler, portal vinçler olarak gruplandırabiliriz. Bu ürünleri İmamoğlu markasıyla piyasaya sürmekteyiz.

Vinç piyasasındaki en büyük sorunumuz piyasaya giren ucuz çin ve Hindistan malı vinçler ile kaliteden ödün vererek ucuza mal edilip piyasaya ucuz olarak sürülen yerli markalardır. Biz İmamoğlu vinç ailesi olarak kaliteyi uygun fiyata müşteriyle buluşturmak parolasıyla yola çıktığımızdan bu tip ürünler bizim için sıkıntı oluşturmaktadır. Öncelikli hedefimizin kalite olması nedeniyle bu sıkıntılardan kolay kolay da kurtulamayacağımız kanaatindeyiz. Bu nedenle en büyük iş müşterilerimize düşmektedir.

Firmamız şu anda mevcut ürünlerinin yanında 40,50 ve 60 ton kaldırma kapasiteli ceraskallara yönelik hazırlıklarını sürdürmekte olup en kısa zamanda bu ürünlerini de müşteriyle buluşturmak hedefindedir.


Ürün ve Hizmetler

*Çift kiriş arabalı ceraskallar
*Monoray arabalı ceraskallar
*Yandan askılı monoray arabalı ceraskallar
*Yük asansör vinçleri
*Döner arabalı monoray ceraskallar
*Çift kiriş ve monoray köprü konstrüksiyonları
*Özel imalat kaldırma ve çekme makinaları
*Çift kiriş ve monoray portal konstrüksiyonlar
*Yürüyüş redüktörleri
*Elektromanyetik frenler
*Monoray ve çift kiriş başlık grupları
*7/24 ceraskal servis bakım ve tamirat
*Periyodik fenni muayene

#vinç, ceraskal #asansör vinçleri #fenni muayene #servis, bakım #gezer vinç


Benzer Firmalar