Anasayfa » Seramik » Cam ve Seramik Sanayi » İSTANBUL Seramik » Atm İnşaat San.Tic.Ltd.Şti

Atm İnşaat San.Tic.Ltd.Şti


İstiklal mah Anafartalar cad.No 45 Ümraniye/İstanbul

Telefon1: 216 3440931

Telefon2: 216 3440932

Fax: 216 3440933

Web: www.yurtbay.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ATM İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 1996 yılında kurulduğu günden bugüne inşaat malzemeleri satışı alanında faaliyet göstermektedir. Aynı yıl içerisinde Rusya’nın başkenti Moskova’da da yapı malzemeleri satışı konusunda 2 mağaza 1 genel depo ile yurtdışında sektöre adımlarını atmıştır. Gelişen seramik piyasasında yeniliklere açık kalarak müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiştir.

Firmamız 1997 yılında başladığı YURTBAY SERAMİK A.Ş. münhasır bayiliğini İstanbul Anadolu yakasında halen sürdürmektedir. Sektöründe lider markalarla çalışmakta ve bunların toptan, perakende ve tali bayiler aracılığı ile satışını yapmaktadır. Aynı zamanda proje işlerinde ciddi faaliyetler göstermektedir.

ATM İNŞAAT sektöründe köklü ve kaliteli firmalar ile işbirliği yaparak Pelican Küvet ve duş teknelerinin, Ecesan Armatür (Newarc), Creavit Vitrifiye (Çanakçılar),Petek Banyo aksesuarlarıgibi bir çok kaliteli firmanında ana bayiliğini üstlenmiş bulunmaktadır.

Faaliyetlerine başladığı günden bu güne güler yüzlü hizmet anlayışından kopmayarak müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmiştir.Firmamız aynı zamanda ev dekorasyonu ve tadilatı işlerinde sertifikalı ve deneyimli ustaları ile müşterilerine hizmet vermektedir.24 saat içerisinde ürün teslimatı,üstün hizmet anlayışı, satılan ürün garantisi ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile tüketicisine en kaliteli hizmeti sunmaktadır.

ATM İNŞAAT sektöründe uygulaması ve yapılması, zor olan sanal mağazacılık konusunda www.yurtbay.net internet adresi ile bu görevi üstlenmiş öncü firmalardandır.Bu konuda diger firmalara örnek olmuş ve sektöründe e-ticaretin yaygınlaşmasında önemli rol oynamıştır.

VİZYONUMUZ

Faaliyette olduğumuz Ümraniye` de “ En Etkili Mağaza ” olmak, yenilikçi firmalarında başında olmak ve bölge içerisindeki etkinliğimizi kalıcı kılabilmektir.

MİSYONUMUZ

Daima müşteri memnuniyeti için çalışmak ve kaliteden ödün vermemektir.

İLKELERİMİZ

> Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğu,
> Bilinçli tüketici vizyonuna katkı sağlamak,
> Teknolojik gelişmelere ve yeniliklere ayak uydurmak,
> Kalite düzeyini yükseltmek,
> Sürekli yenilikler yaparak farklılığımızı korumak,
> Olası hataları en aza indirmek,
> Açık ve doğru iletişimi etkin kılmak,
> Topluma ve çevremize saygılı ve destek olmak.


Ürün ve Hizmetler

Yer ve Duvar Karoları, seramik ürünler, cam mozaik, çanak lavabolar, tezgah üstü lavabolar, klozetler, küvet, duş teknesi, havlupan, yapı kimyasalları, banyo dolapları, batarya, duşakabin, laminat parke

#lavabo lavabo #seramik küvet #yurtbay klozet #çanak lavabo #duş teknesi


Benzer Firmalar