Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » MANİSA Akaryakıt » MİROĞLU YAPI MALZEMELERİ

MİROĞLU YAPI MALZEMELERİ


YENİ MAH.HOROZKÖY CAD.NO:48

Telefon1: 0 236 211 64 45

Telefon2: 0 533 522 64 23

Fax: 0 236 211 64 45

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Miroğlu; inşaat,yapı malz. ve ticaret gibi alanlarda faaliyet göstermek üzere Volkan Miroğlu tarafından 2010 yılında Manisa’da yapılandırılmıştır.
Kurulduğu tarihten bu güne faaliyet alanlarında ve hizmet kalitesinde, çok başarılı bir grafik izlemiştir.Her geçen günde gelişimini arttırma ve bir adım daha ileriye gitmenin gayreti içerisinde emin adımlarla yoluna devam etmektedir.
Müşterilerinin taleplerine beklentilerinde üzerinde bir performansla cevap vermeyi prensip edinen firmamız,yapacağımız yeni yatırımlarla daha geniş kitlelere hitap etmeyi hedeflemektedir.
Miroğlu, ileri görüşlü,nitelikli ve kaliteye önem veren ve güler yüzlü hizmet anlayışını benimseyen,faaliyet alanlarındaki başarısını ve güvenirliğini kaybetmeyen bir anlayış benimsemektedir.
Teknolojiye ve değişen ekonomiye ayak uydurabilen yenilikçi çözümler üretmek,deneyimli kadrosuyla müşteri memnuniyetini ve hizmet kalitesini üst seviyeye çıkarmak,iş sağlığı ve güvenliğini ön planda tutmak,çalışma alanlarını genişleterek istihdamı arttırmak,rekabetçi bir anayışla iş ahlakına uygun ticaret yapmak,sorumluluklarımızı ilk günkü gibi heyecanla ve mükemmeliyetçi bir anlayışla kalitemizi yükselterek kalıcı bir müşteri ağı oluşturmak öncelikli hedeflermizdir.


Ürün ve Hizmetler

HER TÜRLÜ İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ(DEMİR, ÇİMENTO, BEYAZ ÇİMENTO, KUM, ÇAKIL, SONDAJ ÇAKILI, MICIR, MOZAİK ÇEŞİTLERİ, MERMER TOZU, TUĞLA ÇEŞİTLERİ, KİREMİT ÇEŞİTLERİ, YAPIŞTIRICI ÇEŞİTLERİ, DERZ DOLGU, ALÇI ÇEŞİTLERİ, ALÇIPAN, KARTONPİYER ALÇI, STROPİYER, İZOCAM CAM YÜNÜ, MEBRAN, ZİFTLİ KAĞIT, TEL, ÇİVİ, HAZIR BETON, GAZ BETON SIVA ASTARI, FİLİNKOT, HAZIR SIVA, KİREÇ) VS..., HARFİYAT İŞLERİ, DOLGU MALZEMELERİ, İZOLASYON MALZEMELERİ, ÇATI MALZEMELERİ,

#İNŞAAT MALZEMELERİ #İZOLASYON MALZEMELERİ #YAPI MALZEMELERİ #HARFİYAT İŞLERİ #YAPI MARKET


Benzer Firmalar