Nova Eczane Dizayn


Bağcılar Yüzyıl Mah. Mustafa Kemal Cad. 74. Sok. No:10

Telefon1: +90 212 673 58 27

Telefon2:

Fax: +90 212 673 58 27

Web: www.novaeczanedizayn.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:32 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Koşulların değişmesiyle müşterilerin eczanelerden beklentileri artık; klasik eczane anlayışı yerini müşteri odaklı işletmecilik anlayışına bırakmıştır.

NOVA Eczane Dizayn müşterilerin sıcak yaklaşım, ilgi, konfor, rahatlık ve güven duygusu gibi isteklerine cevap verebilecek mekanlar üretmektedir.

NOVA Eczane Dizayn; malzeme çeşitliliğinde ürün kalitesinde ve imalat, montaj süreçlerinde yüksek kalite standarlarından ödün vermeden eczaneler üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Eczane tasarım ve kurulumundaki asıl hedef eczacının ihtiyaçlarını doğru tespit ederek, müşterilerin sıcak ilgi, hızlı hizmet, rahatlık gibi beklentilerini karşılayacak doğru çözümler bulmayı gerektirir. Chill Eczane Dizayn, tasarımlarında eczanelerin fiziki yapılarına göre minimum alanda maksimum çözümler üretir. Kendi rekabet yapısı içinde hizmet kalitesi ve güler yüz, hizmet yeterliliği, mekan ve mekanın fonsiyonel tasarımı açısından öne çıkan eczaneler sürekli avantajlı konuma geçecek ve müşteri açısından öncelikli olarak tercih edileceklerdir. Chill Eczane Dizayn, bugün`den geleceğin şartlarına yaşayan ve yaşanılır eczaneler üretme çabasında daima siz eczacılarımızın yanında olacaktır.

#Eczane Dizayn #Eczane Dekorasyonu #Eczane Dolabı #Eczane Bankosu #Eczane


Benzer Firmalar