NEP MÜHENDİSLİK


Alınteri Bulvarı No:134 Ostim/Yenimahalle

Telefon1: +90 312 385 44 92

Telefon2:

Fax: +90 533 602 96 54

Web: www.nep.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz NEP ENIGEERING, 1993 yılında Sayın Perviz İSMAYİL tarafından AZERBAYCAN - Baku’ da kuruldu. Kuruluşundan bugüne özellikle ısıtma sogutma sektöründe ticari aktivitelerini arttırarak söktörde önemli oyuncular arasında yerini almıştır. Bugün 150 den fazla personeli olan, Satış sonrası servis sistemi ile, tecrübeli mühendis kadrosu, büyük projeleri üstlenecek tecrübeli taahhüt grubu ile dünyanın tanınmış markalarının distributörlüğünü üstlenmiştir. NEP ENGINEERING olarak distribütör olduğumuz markalar; AERMEC-Italy, HAIER-P.R.C., ICI CALDAI- Italy, CUENOD-France.

2006 yılında NEP MUHENDİSLİK olarak TÜRKİYE ofisini açmış, Türkiye ve çevresindeki ülkeler; K.Kıbrıs,Gürcistan, Türkmenistan, Kazakistan ve Irak’da birçok projede tedarikci firma olarak yer almıştır.

NEP, Grup şirketlerinden Özül İnşaat Ltd Şti. ile inşaat sektörüne girmiş ve halen konut projeleri yapmaktadır.

2010 yılı itibari ile Türkiye pazarında aktivitelerini artırmak amacı ile yeni bir yapılanmaya giden firmamız uzun zamandır çevre ülkelerde satmakta olduğu HAITEC markalı Merkezi ve bireysel klima sistemleri ile ilgili ithalat izinlerini almış, satış sonrası servis ağını kurmuş, tanıtım faaliyetlerine başlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Split ve Multisplit Sistemler, Fancoil, Isı Pompaları, Hava soğutmalı Soğutma Grupları(Chiller), Su Soğutmalı Soğutma Grupları(Chiller), Paket Klimalar, Isı Geri Kazanım Üniteleri, Klima Santralleri, Isıtma Sistemleri.

#Tedarik,Distribütör #İthalatçı firma # # #


Benzer Firmalar