Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » bosaş yapı inş.turz.san.ve tic.ltd.şti.

bosaş yapı inş.turz.san.ve tic.ltd.şti.


MURATÇEŞME MAH.YUNUSEMRE CAD.NO:67 M.SİNAN B.ÇEKMECE

Telefon1: 0212-8610419

Telefon2:

Fax: 0212-8610519

Web: www.bosasyapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:21
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İnşaat sektörüne 1990 yılında şahıs şirketi olarak girmiş olan firmamız 2004 yılına kurumsal kimliği ile girmiş, nitelikli projelere imza atmış ve kalitesini kanıtlamıştır. Kurumsal bir oluşum içerisinde yapılanma, Firmamızın gelişen dünya teknolojilerine uyumda rakiplerinin yanında öncü olmasını sağlamaktadır.

Firmamız ; yönetim, İş sağlığı ve güvenliğini Uluslararası standartlardaki kalite yönetim anlayışı ISO 9001 2000 ve Uluslararası OHSAS 18001:2007 İş sağlığı ve güvenliği Kalite Normlarına ve kurallarına bağlı kalarak pekiştirmektedir.

Firmamız, İnşaat taahhüt alanında hizmet verdiği İnşaat Sektöründe, tüm çalışanlarının da katkılarıyla zamanın gereklerine uyum sağlamış, örnek ve güvenilir bir kuruluştur.

Firmamız Fonksiyonel, sağlam ve ekonomik olanı aramayı, yaşam biçimine pozitif katkılar sunacak güzellikler oluşturmayı, gelenekselin yanında, çağdaş yapım sistemlerini kullanmayı tasarım düşüncesinin en başına koymaktadır.

İstenen kalitenin elde edilmesi için sistemlerin değerlendirilmesi, iyileştirilmesi ve İyileşmelerin sürdürülmesi ile sağlanmasına inanır.

Tüm süreçler; bir prosedürler ağı vasıtasıyla istikrarlı ve aynı lisanı konuşan bir ekip çalışması ile gerçekleştirilir. Firmamız, proje tasarım aşamasından bitime kadar ki çalışma süreci içinde ciddi , dikkatli ve özverili çalışmayı ilke edinmiştir. Toplu Konut projeleri, hastaneler , eğitim kurumları, oteller, iş merkezleri,plazalar villa projeleri,fabrika tesisleri tamamladığımız proje gruplarındandır.


Ürün ve Hizmetler

bosaş, yapı, inşaat, yap-sat, mantolama, söve, yalıtım, gevre düzenlemesi, izalasyon, kaba sıva, boya, ..

#bosaş yapı #mantolama ve söve #yalıtım ve izalasyon #yap-sat #


Benzer Firmalar