DEREN ŞİRKETLER GRUBU


Turgut Reis Mah. Tekstilkent Tic.Merk. G-2 Blok No:108

Telefon1: 02124387390

Telefon2: 05556053476

Fax:

Web: www.derengroup.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merhabalar;

2007-2009 Yılları için belirlediğimiz ihracat hedeflerinin%70´ini gerçekleştirerek yaklaşık 12 Ülkede ihracat yapmaktayız. Kuzey AFRİKA VE ORTADOĞU pazarında çok sağlam yer edinmiş durumdadır. Üretmiş olduğumuz ıslak havlu ürünleri ve çocuk bezleri özellikle Afrika Ülkelerin de ve Ortadoğu’da çok ciddi şekilde talep görmekte ve markalaşmaktadır. Genç ve dinamik ekibimizle müşterilerimize yüksek kalite ve uygun fiyatta en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.

Severek yapmış olduğumuz mesleğimizin; siz değerli müşterilerimize modern çağın gerektirdiği son sistem otomasyon entegre tesisi olma özelliği ile bünyesindeki uzman kadrosuyla, kaliteli ürün sunan Deren Group sektörün içinde hak ettiği yeri almıştır.

«Deren Group» olarak ismimize saygı ve sevgimiz ile müşterilerimiz ihtiyaçlarına minimum sürede cevap veren, hızlı, kaliteli ve güvene dayalı hizmet sunmayı hedefleri arasında birinci sıraya koymuştur.

Ürünlerimiz kalite ve adet bakımından diğer ürünlerden farklı ve cazip oranda kazançlı ürünler olup, şirketimizin politikası gereği siz değerli müşterilerimizin de kazanacağı sistemi benimsemiştir.

Deren Group; özellikle “Temizlik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri” olmak üzere “Baby Night, ” patentli markası altında üretim yapan gelişime ve yeniliğe açık her gün bir önceki günden daha kurumsal olmaya çalışan çağdaş ve tüketici haklarına saygılı ve kaliteyi ön planda tutan çocuk bezi, hasta bezi, hijyenik kadın bağı, ıslak havlu, şampuan, sıvı el sabunu ve her türlü temizlik ürünleri üretip pazarlayan bir şirkettir. Bulunduğu sektörde lider kuruluşlar arasında yer almayı hedef almış ve o hedefe ulaşmak için sağlıklı bir toplum ve güçlü bir ülkenin gelişmesine hizmet etmektedir.

Ürünlerimiz;

Bebek Bezi Grubu;

Baby Night Eko Paket (Maxi, Midi, Mini) – Tekstil ve Polietilen seçenekleri bulunmaktadır.
Baby Night İkiz Paket (Maxi, Midi, Mini) – Tekstil ve Polietilen seçenekleri bulunmaktadır.

Islak Havlu Grubu;

Private Label üretimlerimiz olmaktadır.

Kadın Bağı Grubu;

10’lu paketler halinde tamamen hijyenik kadın bağları üretimimiz bulunmaktadır.
www.derengroup.net web adresimizden detayları görme şansınız bulunmaktadır.

Teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Deren Şirketler Grubu
Tekstilkent Ticaret Merkezi G-2 Blok No:108
Atışalanı/Esenler/İSTANBUL
http://www.derengroup.net
mail:info@derengroup.net
Tel:0212 438 73 90
Fax:0212 438 60 73
Cep:0555 605 34 76


Ürün ve Hizmetler


BEBEK BEZİ
Merhabalar; 2007-2009 Yılları için belirlediğimiz ihracat hedeflerinin%70´ini gerçekleştirerek yaklaşık 12 Ülkede ihracat yapmaktayız. Kuzey AFRİKA VE ORTADOĞU pazarında çok sağlam yer edinmiş durumdadır. Üretmiş olduğumuz ıslak havlu ürünleri ve çocuk bezleri özellikle Afrika Ülkelerin de ve Ortadoğu’da çok ciddi şekilde talep görmekte ve markalaşmaktadır. Genç ve dinamik ekibimizle müşterilerimize yüksek kalite ve uygun fiyatta en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Severek yapmış old
ISLAK MENDİL, BEBEK BEZİ, KADIN PEDİ, HASTA BEZİ, HASTA YATAK ÖRTÜSÜ, DETERJAN, TOZ DETERJAN, SABUN, VARİS ÇORABI, MEDİKAL MALZEMELERİ, DEMİR, ÇELİK, PASLANMAZ ÇELİK, KÖŞEBENTLER, PROFİLLER

# # # # #


Benzer Firmalar