Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » MANİSA Akaryakıt » bürotime mercan ofis mobilya

bürotime mercan ofis mobilya


MERKEZ: 1.Anafartalar Mh. Gazi Osman Paşa Cd No:37/A ŞUBE: Yarhasanlar Mh. Mimar Sinan Bulvarı (Garaj Karşısı) No:8/A

Telefon1: 0236 237 10 49

Telefon2: 0236 211 45 00

Fax: 0236 232 96 99

Web: www.mercanofis.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BÜROTİME MERCAN OFİS MOBİLYA firması 1995 yılında, Manisa ve bölgesinde faaliyet göstermek üzere büro mobilya ürünleri satış ve pazarlama şirketi olarak kuruldu.

Kuruluş amacı; mobilya sektörünün önde gelen kuruluşlarının ürünlerini satışa sunmak, değişen model ve nitelikleri en kısa zamanda zevke dayalı olan ürünleri uygun bir ortamda gözler önüne sermektir. Ayrıca; satış sonrası verilmesi gereken servis ve bakım hizmetlerinin önemini kavramış ve bunu da hizmet amaçları içine almıştır.

BÜROTİME MERCAN OFİS MOBİLYA firması Ofis Mobilyaları ve Butik ofis uygulamaları çalışmaları üzerinde yoğunlaşmıştır.Makam takımları, laminat ve suntalam standart ve modüler ofis takımları, değişik özellikte ofis koltukları ve oturma grupları ürün yelpazemizi oluşturmaktadır. Her türlü standart ürün satışının yani sıra; proje danışmanlığı ve proje uygulaması ile hizmet alanını genişletmektedir.

BÜROTİME MERCAN OFİS MOBİLYA,mağzamız gerek ürün gerekse proje bazında ürettiği çözüm ve yaklaşımlarla, çalışmanın dinlendirici ve eğlendirici bir etkinliğe dönüşmesine olanak sağlayan, verimli bir atmosfer yaratmaktadır. Dinamik satış anlayışı ile ve deneyimli mimari kadrosuyla aktif hizmet veren bir kuruluş olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarının farkında olarak; esnek yapımızla, öncü ve yaratıcı çözümlerimizle, müşterilerimizin yaşamlarına değer katan, onları farklı kılan ürün ve hizmetler tasarlayıp sunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler


#büro mobilyası #ofis mobilyası #çelik raf #masa #sandalye


Benzer Firmalar