Anasayfa » Alüminyum sanayi » Metal ve Yan Sanayi » KOCAELİ Alüminyum sanayi » ŞİRVANLI - Alüminyum Döküm ve Metal İşleme San. A.Ş.

ŞİRVANLI - Alüminyum Döküm ve Metal İşleme San. A.Ş.


Sultan Orhan Mah. 1176/2 Sok. Gümrük Sanayi Bölgesi Gebze / KOCAELİ

Telefon1: (0262) 643 04 75

Telefon2:

Fax: (0262) 643 04 77

Web: www.sirvanlikokildokum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:75 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ŞİRVANLI Alüminyum Döküm A.Ş. 1980 Yılında Soğanlık / Kartal / İSTANBUL’da kurulmuştur. İlk kuruluş amacı ahşap model üretmek olan firmamız,1990’lı yılların başında Alüminyum kum döküm yöntemi ile Otomotiv Yan Sanayi ve diğer sektörlere parça üretmeye başlamıştır.
1990’lı yılların ortasına doğru Alüminyum Kokil Döküm ve Alüminyum Metal Enjeksiyon Döküm yöntemlerini de uygulamaya sokmuş, mevcut ve yeni müşterilerine parça üreterek, üretim yöntemlerini çeşitlendirmeye başlamıştır.

1999 Yılında Gebze Hasköy Dökümcüler Sitesi’ndeki 1500 m²’lik yeni tesisine taşınmış ve burada müşterilerine daha nitelikli, kaliteli bir hizmet sunabilmek için bünyesine kalıphane, talaşlı imalat ve kumlama tesislerini de katarak faaliyet alanında Entegre bir tesis olmayı başarmıştır.

2005 Yılında otomotiv sektöründe yaşanan gelişmeler ve ülkemizin içinde bulunduğu büyüme hamlesine paralel olarak yatırım kararı alınmış, Gebze Sanayi Bölgesine 9000m²’lik kapalı alanı bulunan münferit bir fabrika inşaatına başlanmış ve 2009 yılının ilk çeyreği itibari ile faaliyetlerine bu yeni tesiste devam edilmeye başlanmıştır.


Ürün ve Hizmetler

Şirvanlı Alüminyum Döküm A.Ş. sektöründe entegre olarak üretim kısımlarını tek çatı altında toplayan nadir alüminyum döküm fabrikalarından birtanesidir. Alüminyum döküm, kokil döküm, enjeksiyon döküm, alçak basınç döküm ve kum döküm yöntemleriyle her türlü parça dökümü yapılmakta ve metal işleri gerçekleştirilmektedir.

#kokil döküm #kokil kalıp #alüminyum döküm #basınçlı döküm #parça döküm


Benzer Firmalar