O.F.S OSMANLI FIRÇA SANAYİ


kuruçayırlı sanayi sitesi uzayçağı caddesi 217. sokak no:8 ostim

Telefon1: 03123543160

Telefon2: 03123541698

Fax: 03123540763/3544712

Web: www.ofsfirca.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:36 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

OSMANLI FIRÇA SANAYİ MAKİNE PLASTİK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.


Çağımızda bilim ve teknolojinin çok hızlı gelişen sürecinin insanlığa hizmetleri açık bir şekilde görülmektedir. Dolayısıyla teknoloji insanlara daha temiz, sağlıklı ve daha hijyenik bir yaşam ortamı sunması gerekmektedir. Ülkemizde çeşitli kuruluşlar çevre temizliğine temizlik araçları filosuyla hizmet vermektedir. Hizmet veren bu kuruluşlara araçlarında kullanılan fırçaları üreten O.F.S. Ltd. Şti. kendi konusunda günümüzdeki en yüksek kaliteyle destek vermektedir. Bizim ürünlerimizi tercih etmeniz bu tanıtım yazısı ile değil, ürünlerimizi kullanarak olmalıdır. O.F.S. bu konuda üretim kalitesine çok güvenmektedir, sizlerin güvenini de sabırla beklemekteyiz.

Bilindiği üzere pistlerin temizliği genelde JOHNSTON veya SCHÖRLING marka temizlik araçları ile yapılmaktadır. Kar tipi ve süpürme tipi olarak iki ayrı araç pistte görev yapmaktadır. Kar süpürmede kullanılan kaset tipi süpürgelerin Türkiye`deki tek üretici firmasıyız. Fırçalarımızın kalitesi, Almanya`da SCHÖRLING marka araçlar için üretilen kaset tipi fırçaların emsalinde olup, aynı süreçte kullanılabilir ve daha ekonomiktirler. Firmamız 1997 yılından beri faaliyette olup Avrupa standartlarında, daha ekonomik ve çok çeşitli ürünleriyle hizmet vermektedir.

Temizlik araçlarında kullanılan fırçaların uzun süreli kullanımı düşünüldüğü gibi, kullanıldığı pistin çizilmemesi için gerekli elastikiyet sağlanmıştır. Plastik kartuşlara monte edildiğinden arançlara montajı kolay olduğu gibi darbelere karşı daha mukavemetlidiri.

osmanlı Fırça Sanayii`nin ürettiği temizlik fırçalarını kullanan araçların rutin çalışma saatleri süresince 1 ay bir takım fırça grubunun kullanıldığı dört ayrı temizlik araçlarında test edilmiştir. Süreç sonunda fırçalarımızdan diğerlerine oranla daha çok verim alınmıştır.

Belediyelerde, karayollarında, askeri ve sivil havaalanlarında ve özel tüm sektörlerde kullanılmakta olan süpürme aracı fırçalarımız istenilen boy ve çaplarda üretilmektedir. Ayrıca istenilen özel imalat gerektiren fırçalar da yapılmaktadır.





OSMANLI FIRÇA SANAYİ MAKİNE İNŞ. OTO. PLAS. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

Kuruçayırlı Sanayi Sitesi Uzayçağı Cad. 217. Sokak No:8 Ostim / Ankara / Türkiye
Tel: +90 312 354 31 60 & +90 0312 354 31 94 & 0312 354 16 98 - 08 Fax: +90 312 354 47 12
http://www.ofsfirca.com & e-mail : ofs@ofsfirca.com




Ürün ve Hizmetler


#yan fırça, orta fırça #çakma fırça, kaset fırça #süpürge aracı, aebi distribütör #kar bıçağı, tuz serici #ön süpürge, üst ekipman süpürge bakımı ve yedek pa


Benzer Firmalar