Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » artra inşaat peyzaj plastik

artra inşaat peyzaj plastik


güzelyurt mh. yıldırım beyazıt cad.

Telefon1: 05418522290

Telefon2: 02128522290

Fax: 02128540352

Web: www.artraprekast.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1991 yılında başlayarak inşaat sektöründe çeşitli alanlarda çalışmalarını sürdüren kadromuz sektörde projecilik, taahhüt, ince yapı, dekorasyon üzerine detaylı ve hassas çalışmalarıyla kalite ve markalaşma bilinci sorumluluğu ile Yapı sektöründe önemli hizmetler sunmaktayız.
Cephe çözümleri için imalat atölyelerini kurup Prekast cephe yapı elemanları üretimini yapmaktadır. Süreç içerisinde birçok proje ile estetik ve işlevsel olarak müşterilerine beğenilir yapılar sunmuştur.
ARTRA inşaat peyzaj plastik san. ve tic. ltd. şti. Dış Cephe Yapı Elemanlarının projelendirme ve çözüm tekniklerinin gelişimindeki hedefleri için kendi kadrosunu teknik ve araştırma konularında uzmanlaştırmıştır.
Bu güvenle Isı yalıtımlı beton üretimi, NANO teknoloji ile su yalıtımı ve Zemin EPOKSİ çözümleri ile yaşam alanlarına değer katarak yol almaktadır


Ürün ve Hizmetler


epoksi
Zemin Kaplamaları: Bir çok alanda kullanılan, gerek dekoratif ve gerekse endüstriyel anlamda alternatiflerinden üstün özelliklere sahip epoksi zemin kaplamaları kullanımı her geçen gün artmaktadır. En çok tercih edilen alanlardan bazıları ise şöyledir; Fabrikalar, Mağazalar, Endüstriyel Tesisler, Depolar, Hangarlar, Hastaneler, Okullar, Ofisler, Labaratuarlar, Tamir ve Montaj Atölyeleri, Oteller, Gıda Üretim Alanları, Tekstil Atölyeleri, Otoparklar ve benzer bir çok alanda başarı ile uygulanmakt
ZYCOSİL SU YALITIMI
Zycosil doğaltaş ve beton binaların su yalıtımında kullanılabilecek, dünyadaki tek suda çözülebilen materyaldir. Nano teknoloji sayesinde inorganik bir yüzeyde moleküler seviyede hidrofobik özellik sağlar. Su karışımı ile uygulandığından ve VOC değerleri benzer solvent bazlı teknolojilerden%20 daha az olduğundan ekolojiktir. Zycosil organosilikon bazlıdır ve bu nedenle inorganic yüzey ile reaksiyona girerek uzun süreli koruma sağlar. Zycosil`in nano ebatlı olması zeminin derinliklerine kadar nüfuz etmesiniz sağlar ve 20 yıl su iticilik verir.

EPOKSİ
Bir çok alanda kullanılan, gerek dekoratif ve gerekse endüstriyel anlamda alternatiflerinden üstün özelliklere sahip epoksi zemin kaplamaları.

GENFİL
Köpük Beton Ajanı
köpük jenatörü ile oluşturulmuş köpük çimento harçı içine katılarak oluşturulmuş beton, Hava kabarcıkları yüzeyini saran çimento harcının iç cidarındaki
kristalleşmeden dolayı iyi bir mukavemet sağlar.
GENFİL ile hazırlanmış köpük beton Nefes alır, Terleme yapmaz, Nem tutmaz. Betonun uzun ömürlü olmasını sağlar.

POLİFİL:
E.P.S Strafor granüllü Harç Beton katkısı
Strafor granülleri ile çimento harç arasında bir bağ oluşturur. Granüller arasındaki boşlukta birikmiş çimento harcında hava kabarcıkları meydana getirir çimento sarfiyatını azaltır. Hava kabarcıkları yüzeyini saran çimento harcının iç cidarındaki kristalleşmeden dolayı iyi bir mukavemet sağlar.
POLİFİL ile hazırlanmış köpük beton Nefes alır, Terleme yapmaz, Nem tutmaz. Betonun uzun ömürlü olmasını sağlar.

NEOSUL
Perlit Beton ve Harç Katkısı
Perlit ile çimento arasında bir bağ oluşturur. Çimento harcında hava kabarcıkları meydana getirir çimento sarfiyatını azaltır. Perlitli harcın karışımı süresinde, Perlit bünyesindeki suyun boşalmasını önler, beton ve harcın akışkanlığını azaltır. Bu etkiden dolayı perlitli harcın işlemesini kolaylaştırır.
NEOSUL ile hazırlanmış Perlitli beton ve sıva, Su emmez, Terleme yapmaz, Nefes alır. Betonun ve sıvanın uzun ömürlü olmasını sağlar.

EPOKSİ BOYA
Boya Uygulamaları Epoksi esaslı reçine gruplar diğer tüm özellikleri aynı kalmak şartıyla kaplama sektöründen bir adım farklı olarak boya sanayindede önemli yere sahiptir. Özellikle endüstriyel alanda göstermiş olduğu başarılar günümüzde uzun ömürlülüğün ve kalitenin önemsendiği tüm işlemlerde epoksi boyaları vazgeçilmez kılmıştır. En zorlu doğal şartlarla mucadele eden sektörlerden biri olan denizcilik sektörüde gemi yapımında epoksi ürünlerini tercih etmektedir.






#epoksi #epoksi boya #köpük beton katkısı #eps straforlu betn katkısı #zycosil su yalıtımı


Benzer Firmalar