Anasayfa » Fotoğrafçılık ve malzemeleri » Fotokopi » ANKARA Fotoğrafçılık ve malzemeleri » Tripod Fotoğrafçılık Fotoğraf Elektronik Cihazlar Malzeme Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi

Tripod Fotoğrafçılık Fotoğraf Elektronik Cihazlar Malzeme Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi


Şehit Adem Yavuz Sokak 8/A Kızılay/ANKARA

Telefon1: 0312 419 43 24(pbx)

Telefon2:

Fax: 0312 - 419 43 26

Web: www.tripodfoto.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1989 yılında Ankara’da bir şahıs firması olarak kurulan Tripod Foto Film Merkezi geçen yıllarda edindiği tecrübesini dürüst ticaret politikası ile birleştirerek 2004 yılında Tripod Fotoğrafçılık Fotoğraf Elektronik Cihazlar Malzeme Sanayii ve Ticaret Limited Şirketi ünvanı ile yeniden yapılandı. Bugün Ankara Kızılay Şehit Adem Yavuz Sokak’taki yeni mağazasında, daha ferah bir mekanda ürün çeşitliliğini artırarak müşterilerine hizmet vermeyi sürdürmektedir.

Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen kısa süre içinde uzmanlık alanımız olan fotoğraf ve video konusunda birçok büyük markanın Ankara’daki en büyük bayisi olarak ürün çeşitliliğimizi artırdık. Türkiye’de üçüncü Ankara’da ise ilk Kodak Dijital World ünvanını aldık. Hem Ankara’nın hem de civardaki birçok ilin iş kolumuzdaki gereksinimlerini karşılayacak projeler ürettik ve danışmanlık hizmeti verdik.

2006 yılı başında yeni logomuzu ve şirketimizin ismini tescil ettirerek markalaştık.

Büyümemizin ve hizmet çeşitliliğimizin bir parçası olarak da yine 2006 yılında internet mağazamız aracılığı ile müşterilerimizin fotoğraf ve video alanındaki gereksinimlerini karşılamaya başladık.

Firmamız her geçen gün güler yüzlü ve alanında bilgili çalışan sayısını ve uygun fiyatlı ürün ve hizmet çeşitliliğini “Temiz Ticaret” ilkesi ve “Kazanırken Kazandırmak” sloganıyla birleştirerek yoluna devam etmektedir. Günden güne büyüyerek çeşitlenen müşteri portföyümüz bize attığımız her adımda “doğru yatırım insan memnuniyetine yapılan yatırımdır” düşüncesiyle izlediğimiz çizginin doğruluğunu gösteren en büyük kanıt ve şirketimizin geleceği ile ilgili planlarımızı şekillendirmemize yardım eden en önemli güçtür.


Ürün ve Hizmetler

Mağazamızda dijital fotoğraf baskısı, vesikalık çekimleri, fotoğraf tamiri DVD/VCD kayıt, seçkin markaların fotoğraf makinası ve aksesuarları ve teknik servis hizmeti verilmektedir.

#fotoğraf #malzemeleri #canon #nikon #sony


Benzer Firmalar