Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » BURSA Evden eve nakliyat » AKSOY EVDEN EVE TAŞIMACILIK

AKSOY EVDEN EVE TAŞIMACILIK


ANKARA ASTVALTI KAMYON TIR GARAJI İDARİ BİNA NO:5

Telefon1: 0535 677 92 22

Telefon2: 0532 780 96 25

Fax: 0224 341 45 98

Web: www.aksoyevdeneve.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:21 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:SEVKİYATLARIMIZ VARDIR

Aksoy Evden Eve Taşımacılık olarak nakliyat firmaları içinde kalite ve müşteri odaklı taşımacılığı ilke edinmiş olan firmamız,bu amaçla yola çıkarak nakliyat hizmeti verdiği hergün çıtasını bir üst basamağa taşımıştır. Evden eve nakliyat başta olmak üzere nakliye hizmeti verdiği tüm alanlarda uzmanlaşan Aksoylar Evden Eve Taşımacılık bu noktaya gelirken siz değerli müşterilerin istek ve görüşleri bu konuda önemli bir mihenk taşı olmuştur.

Kaliteli, ekonomik ve sizler için değerli olan herşeyin bizim içinde değerli olduğuna inanarak, evinizi, ofisinizi yada fabrikanızın taşınmasında siz rahatınıza bakarken güven içinde koşulsuz müşteri memnuniyetine dayalı nakliyat ile hizmetinizdeyiz


Ürün ve Hizmetler

Misyonumuz

Nakliyat sektöründeki iş uzmanlığını ve iş süreçleri deneyimi ile birleştirerek kendine özgün hizmet anlayışı ve güncel teknoloji kullanımıyla müşterilerin iş ihtiyaçlarına birebir çözümler getirmek ve geliştirmektir.

Vizyonumuz

Yurtiçinde ulaşılan başarılı konumu sürekli geliştirerek evden eve nakliyat sektöründe Türkiye` nin en iyilerinden olmak , ileri teknoloji bilgisi dinamik ve yetkin kadrosuyla girişimci , sağduyulu , müşteri odaklı yaklaşımıyla mükemmel hizmet şirketi olmaktır.



#BURSA EVDEN EVE #bursa evden eve nakliyat #evden eve bursa #bursa evden eve nakliyat firmaları #bursa evden eve taşımacılık


Benzer Firmalar