Anasayfa » Kimya ve Yan Sanayi » ANKARA Kimya ve Yan Sanayi » AS-SU SU TEKNOLOJİLERİ

AS-SU SU TEKNOLOJİLERİ


Ivedik OSB Ozpetek San. Sit. 1400 Sk. No:6 Ostim/ANKARA

Telefon1: 0312 395 22 00

Telefon2:

Fax: 0312 395 99 33

Web: www.as-su.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sn. ziyaretçimiz,



Stratejik bir doğal kaynak olan suyun insanlığın yararına olarak etkin bir biçimde korunması, geliştirilmesi, planlanması ve kullanılması çok büyük bir önem taşımaktadır. Bu önem dolayısıyla su ve suyla ilgili konular üzerinde faaliyet yürüten taahüt ve pazarlama şirketimiz konusunda uzman personeli ve 15 yıllık sektör tecrübesi ile ;



Su Arıtma sektöründe yapacağımız ücretsiz analizler sonucunda suyunuzun niteliklerini dikkate alarak, suyunuzun karakterlerine uygun arıtma sistemini sizlerin isteği doğrultusunda , en son ve gelişmiş arıtma teknolojilerini kullanarak belirliyoruz.



Arıtma Mineralleri ve Ekipmanları konularında İç Anadolu Bölgesinde arıtma firmalarına çözüm ortağı olmaktayız.



Sutest markası ile üretimi yapmış olduğumuz Su Analiz Test Kitlerinin iç ve dış piyasada satışını yapmakta, bununla beraber ARGE laboratuarımız da sektörün ihtiyacı olan su kitleri geliştirmekteyiz.



Yüzme Havuzu sektöründe Sağlık Bakanlığı Ruhsatlı Kimyasallarımızı özel ve umuma açık havuzların kullanımına sunmaktayız.



Kazan Suyu ve Soğutma Suyu kimyasallarımız ile işletmenizin özelliklerine uygun olacak kimyasalları belirliyor , teknik servis desteği ile sürekli işletmenizin takibini yapıyoruz.



Çevreye duyarlı Bioteknolojik Bakteri ve Koku Nötralizasyon ürünlerimiz ile otel, hastane, konut, iş merkezi v.b alanlarda sorunlarınıza çözüm ortağınız oluyoruz.



AS-SU Su Teknolojileri



Ürün ve Hizmetler

su arıtma cihazları, endüstryel arıtma sistemleri, su analiz kitleri, su analiz test kitleri, su test, havuz suyu test kiti, arıtma, kuartz kum, filtre, membran, membran kabı, kartuş filtre

# # # # #


Benzer Firmalar