Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Section Turizm

Section Turizm


Abdülhakhamit Cd. No: 1 Taksim

Telefon1: 212 2358202

Telefon2:

Fax: 212 2358791

Web: www.biletnoktasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilet Noktası, seyahatle ilgili çok çeşitli özelliği bir arada sunan,geniş kapsamlı bir portal ve buluşma noktası.

Uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama, sigorta, vize işlemleri, yurtiçi-yurt dışı paket turlar, yurtdışı günlük şehir turları, transferler, kabare, tiyatro, müze, maç vb. etkinlik biletlerinin de temin edilebildiği yapısı ile benzerlerinden tamamıyla ayrılmakta. Bilet Noktası`nın en büyük farkı ise dünyadaki tüm firma ve markaların ürünlerini karşılaştırmalı sorguladığı için en uygun fiyatı almanızı garanti etmesi.

Bu arada Bilet Noktası, sadece online satıştan ibaret değil. Şehirler ve Ülkeler sayfalarında para birimleri, gümrük uygulamaları, mesai saatleri, iklimi, tarihi, kültürel yapıları, görülmesi gereken yerleri vb. bilgileri ile vize dokümanları yer almakta.

Turlar bölümünde, önde gelen birçok tur operatörünün düzenlediği çok sayıda yurtiçi ve yurtdışı tura aynı anda ulaşmak çok kolay. Üstelik istenilen niteliklerdeki özelliklere göre arama yaparak, en kısa sürede yüzlerce tur arasından en uygun olanı bulmak sadece birkaç basit tıklama ile mümkün.

Vize sayfasında pasaport ile ilgili bilgiler yer almakta. Nasıl alınır,ücreti ne kadardır gibi soruların yanıtları da bu sayfada sunuluyor.

Bilet Noktası, Section Turizm A.Ş. markasıdır. Section Turizm A.Ş 06/06/1995 tarihinden beri faaliyette olan I.A.T.A belgeli A grubu seyahat acentasıdır.


Ürün ve Hizmetler

Uçak Bileti Otel Rezervasyonu Araç Kiralama Organizasyon Event Etkinlik Biletleri Havaalanı Transferi Yurtiçi Tur Yurtdışı Tur Vize İşlemleri Seyahat Sigortası Online Seyahat Hizmetleri Cruise Turları Low-Cost Havayolu Biletleri Kurumsal Seyahat Hizmetleri

#uçak bileti #otel rezervasyonu #paket tur #araç kiralama #vize işlemleri


Benzer Firmalar