Anasayfa » Enerji sektörü » İSTANBUL Enerji sektörü » HEYS MÜH. VE DIŞ TİC:

HEYS MÜH. VE DIŞ TİC:


AYDINLIYOLU CADDESİ ZEVKLİ SK. NO:6/D PENDİK /İSTANBUL

Telefon1: 02163540043

Telefon2: 05306628248

Fax: 02163540043

Web: www.heysenergy.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HEYS Mühendislik Ve Dış Ticaret, üç genç girişimci tarafından kurulmuştur.



Bu genç girişimcilerden;



Yunus Tepe, Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olup kendisini bazı fabrikaların dış ticaret departmanlarında geliştirerek bu konuda uzmanlaşmıştır.



Emrah Mazlum, Kocaeli Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Bölümü’nden mezun olup özel sektörde kendisini geliştirip ve şu anda aydınlatma ve enerji konularında uzmanlaşmış durumdadır. Relux ve benzeri programlar kullanarak aydınlanacak mekanların ön çalışmalarını daha önceden yapıp müşterilere bu konuda sınırsız hizmet sunabilmektedir. Ayrıca firma bünyesindeki ürünlerin AR-GE işlemlerinin yöneticisi ve ürün geliştirme sorumlusudur.



G. Haluk Aydoğan, Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı Mühendisliği ve Makinaları Bölümü’nden mezun olup kendisini dizayn ve tasarım konusunda geliştirdi. Rhino, Autocad, 3D Max, Photoshop gibi programlar kullanarak şirketin tasarım ve markalaşma konularındaki altyapısını oluşturmaktadır.



Yukarıdaki üç genç girişimci, piyasadaki krizin kendilerini yeni bir iş kurmaya zorlaması sonucunda, kuracakları iş ile alakalı gerekli fizibilite ve araştırmaları yapmışlardır. Amerika ve İngiltere’deki enerji mühendislerinden oluşan çözüm ortaklarının da tasiyeleri neticesinde enerji sektörünün, mühendis bir kadrodan oluşan dinamik bir iş gücüne ihtiyacı olduğuna karar verdiler.



Amerika ve İngiltere ile yapılan yoğun çalışmalar sonucunda LED aydınlatma ve alternatif enerji kaynakları kullanımı konusunda hızlı bir gelişme gösterildi. Bu konuda Türkiye’deki üreticilerle çalışmayı düşünen HEYS Mühendislik, iç piyasadaki maliyetlerin ve kar marjlarının çok yüksek olduğunu görerek yurtdışına yöneldiler. Çin ile yoğun ve sıcak diyalogların sonucunda orada çok kaliteli üreticiler bulmayı başararak ürünlerini bu üreticilere yaptırmaya karar verdiler ve Türkiye’yi bu sistemlere en ucuz ve kaliteli şekilde geçirmeyi başaracaklarına inanıyorlar.


Ürün ve Hizmetler

LED FLORESAN, LED T8 TÜP, POWER LED, LED LAMBA VE HER TÜRLÜ LEDLİ AYDINLATMA ÜRÜNLERİ AR-GE ÇALIŞMALARI, PROJELENDİRİLMESİ, MÜHENDİSLİĞİ VE TİCARETİ.

#LED FLORESAN #POWER LED #LED #LED LAMBA #LED AMPUL


Benzer Firmalar