BEY İNŞAAT


balçova izmir

Telefon1: 02322599590

Telefon2:

Fax: 02322599590

Web: www.beyinsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Şirketimiz İzmir’in gözde yaşam alanlarından Narlıdere,Göztepe,Güzelyalı,Balçova gibi elit semtlerinde faaliyet göstermektedir.
Bey İnşaat Projeleri’nin hiçbiri standart konut kategorisinde değerlendirilemez;özellikli ve niteliklidir;detayları ve orjinalliği ile göze çarpar.Ürettiği projelerin statik,estetik ve mimari açıdan kabul görerek siz değerli müşterilerimizin hafızasında yer etmesi Bey İnşaat’ın sektördeki farklılığının göstergesidir.İnşaatlarında yarının teknolojisini uygulayan şirket ,tasarımlarıyla geleceğe ışık tutmaktadır. Bey inşaatın projelerinin seçkin alıcılarla buluşması kesinlikle tesadüf değildir .Cesur,yenilikçi mimari detaylara önem veren bir yaklaşımla planlanan projeler, üstün mimar ve mühendislik çözümleri ile hayata geçirilir.Bey inşaat projelerinde yaşamayı seçen siz değerli müşterilerimize farklı ve ayrıcalıklı hissettirmeyi hedefler.Şirketimiz tecrübesi ve dinamik yapısıyla inşaat sektörüne yenilikler getirerek, günün modasını değil; geleceğin doğrularını göz önüne alarak çağdaş mimari yapılar yaratır.

Sağlıklı, güvenli, çağdaş ve daima en yüksek teknolojiye sahip konut üretimiyle yaşama değer sağlamakla birlikte ülkemize örnek oluşturacak proje uygulamalarını hayata geçirmekteyiz.
Sizler de konforu,teknolojiyi,estetiği,kaliteyi ve güveni bir arada yaşamak istiyorsanız bırakın geleceğinizi biz inşa edelim.
Kalitemizi onurumuzu koruduğumuz gibi koruruz.
Bey İNŞAAT


Ürün ve Hizmetler

inşaat yap sat

#bey inşaat #balçova kalite #dürüstlük özel #konfor taahüt #kat karşılığı


Benzer Firmalar