Anasayfa » Dökümcüler » Metal ve Yan Sanayi » BURSA Dökümcüler » HÜR DÖKÜM & MAKİNE SANAYİ

HÜR DÖKÜM & MAKİNE SANAYİ


Küçükbalıklı mh oruc sok.no:6

Telefon1: 02242155151

Telefon2:

Fax: 02242155152

Web: www.hurdokum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1977 Yılında HÜR DÖKÜM SANAYİİ adında kurulan işletmemiz dökümcülükle başlayıp odunlu ekmek fırınları , fırın makinaları ,muhtelif makina imalatı, park bahçe aydınlatma ve bank grupları,ısınma sistemleri soba sömine imalatları faliyet alanını her geçen gün arttırmak amaçlı yolunda devam etmektedir.

Bugün müşteri memnuniyeti için kendimizi sürekli geliştirip müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını önceden tespit ederek cevaplamayı amaçlıyoruz.Ürettiğimiz her ürün ve hizmetin sorumluğunu sonuna kadar taşıyıp satış sonrasıda sizlerin yanındayız...



Ürün ve Hizmetler

PİK DÖKÜMCÜLÜK VE ALÜMİNYUM DÖKÜMCÜLÜKHer türlü Pik, Sfero ve Çelik Döküm tasarım ve imalatında kaliteli döküm anlayışıyla her türlü isteğe uygun çözümler üreterek düşük maliyetle yüksek performans sağlayabilecek çözümler. >>>>>KARA FIRIN KAPAK SİSTEMLERİFirmamız; her türlü odunlu ekmek fırınları , pide fırını çeşitleri imalatı, satışı ve tamiri yapmaktayız.>>>>>FIRIN MAKİNALARIFırın makinaları, hamur makinaları, ekmek dilimleme, kestart, hamur yuvarlama, mikser makinaları, un eleme makinaları pasa döner arabaları ve hamur tekneleri imalatı yapmaktayız.>>>>>ISITMA SİSTEMLERİ VE ŞÖMİNE HAZNELERİKomple pik dökümünden yapılıp yüksek ısı verimli , uzun ömürlü sağlam zarif görünümlü sobalar ve şömineler.>>>>>PARK BAHÇE GEREÇLERİPark bahçe oturma grupları, çeşme ve aydınlatma sistemler istenilen dizaynda modeli ve seri imalatı yapılmaktadır. Yağmur suyu ve kanalizasyonlar için logar kapakları ve ızgaraları talebe göre alüminyum, pik olmak üzere üretilmektedir.

#döküm #makine #ekmek #hamur #makina


Benzer Firmalar