Anasayfa » Lastik sanayi » ANKARA Lastik sanayi » METLAS OTOMOTİV SERV.LASTİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

METLAS OTOMOTİV SERV.LASTİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


İvedik Cad.No:228/A

Telefon1: 0312-327 03 80

Telefon2: 0312-327 03 90

Fax: 0312-327 03 43

Web: metlasotomotiv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:YOK

Firmamız, yılların birikimi ve tecrübesi ile sektörün içerisin de harmanlanmış bir ekiple, kaliteli, düzeyli ve meslek onurunun gereklerini kendine ilke edinen bir anlayışla 2008 yılında Mehmet DAŞKIN öncülüğünde METLAS ismi ile faaliyete başlamıştır.

Lastik sektörünün öncü firmalarından olan METLAS OTOMOTİV LASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. yaygın pazarlama ağıyla tüm Türkiye`ye hizmet götürmekte ve müşteri portföyünü her geçen gün arttırmaktadır. Bu, firmamıza duyulan güvenin göstergesidir.

METLAS OTO LASTİK her segmentteki aracınıza firma eğitimli personeliyle balans ayarı ve rotasyon hizmeti vermenin yanında, yeni lastik alımında uzman satış danışmanlarıyla size yol göstermeyi ilke edinmiştir.

Bu vesile ile çalışmalarınızda kolaylıklar diler, saygılar sunarım.


Ürün ve Hizmetler


YİĞİT AKÜ - 12V 60 AH CA.CA TAM KAPALI
Bakım gerektirmeyen,Uzun ömürlü.
Pirelli Lastikleri Bayiliği, Yiğit Akü Bayiliği, Cooper Tyres ve Avon Tyres Lastikleri Bayiliği, Yerli ve İthal Çelik Jant Satışı ile faaliyet göstermektedir.

Sökme Takma ve Balans Hizmetleri yapılmaktadır.

Lastik otel hizmeti verilmektedir.


#yiğit akü yenimahalle ,pirelli yenimahalle #cooper lastikleri.avon lastikleri #oto lastik.pirelli lastik #otomobil.lastik #kış lastikleri.cınturato pirelli


Benzer Firmalar