Anasayfa » Evden eve nakliyat » Muhtelif hizmetler » ANKARA Evden eve nakliyat » Karaaslan Evden Eve Nakliyat

Karaaslan Evden Eve Nakliyat


Şirintepe Mahallesi 999 Sokak

Telefon1: 05349554248

Telefon2: 5349554248

Fax: 5349554248

Web: www.ankarakaraaslannakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya, Fransa

Karaaslan Nakliyat nakliyat sektöründe 19 yıllık tecrübeye sahip firmamız gelişen koşullarla birlikte Evden Eve Nakliyat hizmetlerini başlıca faaliyet konusu olarak benimsemiştir.

Bunun nedeni evden eve taşımacılıkta uzmanlık faktörünün ön planda olması ve bunu kadro ve tecrübe olarak bir araya getirebilmiş olmamızdır.

Firma olarak bu hizmet kolunda şoförlerimizde dahil olmak üzere bütün kadromuz Evden Eve Taşımacılık konusunda eğitim almış bulunmaktadır.Ayrıntılı bilgi için 0 (312) 480 19 99 numaradan müşteri temsilcilerimizden gerekli bilgiyi alabilirsiniz..

19 Yıllık tecrübemizle çelik kasalı formika kaplı kamyonlarımızla, tecrübeli personelimizle, 7 / 24 saatleri arası hizmetinize açığız. Bizden fiyat almadan taşınmayın.


Ürün ve Hizmetler

1- Öncelikle sökülmesi gereken mobilyalar sökülür. Bütün mobilyalar battaniye ve iplerle sarılıp paketlenir. Ambalajlı olarak kamyona yüklenir. Taşınılacak yeni adrestede merdivenlerden ambalajlı olarak çıkarılır. Yerleşmesi gereken odalara yerleştirildikten sonra üzerindeki battaniye ve ipler çözülüp alınır. 2- Buzdolabı, fırın, çamaşır, bulaşık, kurutma makinası, bombeli camlı vitrinler kartonlara sarılıp iple bağlanır. 3- Yatak odası gardropları demonte ettikten sonra kulp çıkıntısı, ayar vidaları, camlı kısımları ve menteşeleri olması nedeni ile kamyonda çıkıntıları boşluklara denk gelecek şekilde ambalajlanır. Gidilecek yeni evde tekrar mobilyaların montajı yapılır.4- Bardak, yemek takımları, kristaller, aksesuarlar hava kabarcıklı naylonlara sırılıp koli ve fıçılara yerleştirilir. Mobilyalarınız diğer tarafta yerleşince tekrar yerlerine konulur. Bizden sonra size vitrin içinde kendi ihtiyacınıza göre yerleştirmeniz kalır. 5- Televizyon, video, müzik seti gibi elektronik cihazlar önce battaniyelere sarılıp muhtelif büyüklükteki kolilere yerleştirilip iple bağlanır. 6- Çiçekler, büyüklüklerine göre koli ve fıçılara yerleştirilir.ankara evden eve nakliyat, nakliyat ankara, evden eve, evden eve nakliyat, ankara nakliyat firmaları, ankara evden eve nakliye, nakliye, ankara evden eve ve ilden ile taşıma, ankara evden eve taşımacılık, evden ev nakliye, ankara evden eve nakliye, taşımacılık, evden eve nakliye fiyat, taşıma fiyatları, ankara nakliyeciler, ankara evden eve nakliyat firmaları, ankara google sıralarında ilk sıralarda bulunmaktayız..

#ankara nakliyat, nakliyat ankara, #ankara nakliye, nakliye ankara, #ankara evden eve nakliyat, evden eve nakliyat anka #evden eve nakliyat, evden eve nakliye #ankara taşımacılık, ankara ev taşıma


Benzer Firmalar