Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » ÇANAKKALE Sigorta şirketleri » AKARSU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ

AKARSU SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ


ÇARŞI ADRESİ NO:96/1(GARANTİ BANKASI KARŞISI) MERKEZ

Telefon1: 2862140555

Telefon2: 2862126578

Fax: 2862140082

Web: www.akarsusigorta.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKARSU SİGORTA müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için Türkiye`deki en iyi sigorta şirketleriyle çalışır. Vizyonu toplumda sigorta bilincini artırmak ve paydaşlarımıza değer yaratmaktır. Misyonu müşteri odaklı olmak, yüksek hizmet kalitesi sunmak, uzun vadede varolmaktır. Akarsu Sigorta ailesi ,üyelerine; etkin, gerçekçi ve uygulanabilir çözümler sunulmakta, ihtiyaçları karşılanmakta ve hakları her zaman korunmaktadır.
Akarsu Sigorta müşterilerine güvenilir hizmet ağını oluşturabilmek için, sunulan tüm sigortacılık hizmetlerinde sürekli iyileştirmeler yaparak, yatırımlarına ara vermeden devam edecektir. Akarsu Sigorta` da kişisel verilerin korunması son derece önemlidir. Bu nedenle bize emanet ettiğiniz kişisel verileriniz her zaman gizli tutulmaktadır. Akarsu Sigorta karlılık değil müşteri memnuniyetini önplana alarak karar verir. Akarsu Sigorta ÇANAKKALE ve çevresinde faliyet gösterir.

Çalıştığımız Sigorta Şirketleri:
Avivasa Emeklilik ve Hayat AŞ. Türkiye` deki emeklilik şirketleri arasındaki en büyük fon miktarına sahip olan konusunda uzman deneyimli kadrosu ile sektördeki lider emeklilik şirketidir.

AKSigorta Türkiye`de güvenin simgesi olmuş bir markadır. Aksigorta Sabancı Gurubu`na bağlı bir sigorta şirketidir.

Aviva Sigorta 310 yıllık deneyimiyle dünyadaki enbüyük sigorta şirketlerindendir. Dünya çapında 54 000 çalışanı ve 50 milyon müşterisi bulunmaktadır. Türkiye`de en çok yabancı sigorta yatırımını Aviva Sigorta yapmıştır.

MDRT Tecrübesi Akarsu Sigorta dünyadaki en iyi sigortacıların bulunduğu MDRT organizasyonuna üye bir kuruluştur. Kısaca MDRT `e üyelik uluslararası hayat sigortası ve finansal hizmetler, satış, mükemmellik standardı olarak kabul edilmektedir. 1927 yılından beri faaliyet gösteren MDRT her yıl dünyadaki en iyi sigortacıları buluşturur. Bu etkinliğin amacı sigortacılara diğer ülkelerde MDRT Yıllık Toplantısı deneyimine ulaştırmaktır. 2009 yılında yapılan ABD`deki MDRT Kongresi`ne, kurucumuz Ali Karadeniz firmamızı temsilen katılmıştır.


Ürün ve Hizmetler

BİREYSEL EMEKLİLİK, SAĞLIK SİGORTASI, MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI, KASKO, TRAFİK SİGORTASI, DASK, TEKNE SİGORTASI, HAYAT SİGORTASI, KONUT VE İŞYERİ SİGORTASI, NAKLİYE SİGORTALARI, YURT DIŞI SEYAHAT SİGORTASI.

#ÇANAKKALE ACENTE #ÇANAKKALE SİGORTA #AKARSU SİGORTA #ÇANAKKALE KASKO #BİREYSEL EMEKLİLİK


Benzer Firmalar