dokumiş silver sobalari


sivas yolu 7 km no 282

Telefon1: 3522410190

Telefon2:

Fax: 35224101994

Web: www.silver.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1958
Çalışan Sayısı:300 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1958 yılında kurulan Dökümiş Ltd.Şti. SİLVER markalı sobalar üretmektedir.Bugün 90.000 adet /yıl katı yakıt, 50.000 adet/yıl LPG soba, 500.000 adet/yıl boru ve dirsek imalat kapasitesine sahiptir. 47.650 m2` alan üzerine kurulu olan fabrikamız 20.500 m2 kapalı alana sahiptir. 250 kişinin üzerinde istihdam gücüyle ısı sanayisinde ülkemizin önde gelen firmalarından biridir.Tüketiciye daima en kaliteliyi en uygun fiyatla sunmaya çalışan firmamız daima yeniliklere açık olmuştur.Bunun örneği bünyesinde 25 çeşit Katı Yakıt, 5 çeşit LPG soba, Quartz ve Doğalgaz sobası üretmektedir.



Türkiye’de ilk defa Turbo ve Döner Izgara sistemi firmamız tarafından sobaya tatbik edilmiştir. Bu hususta firmamız patent hakkına sahiptir. Çift yanma sistemiyle atık gazlarda yandığı için sobalarımız doğa dostu olup, Çevre Baknalığı tarafından çevre ödülüne layık görülmüştür.Son olarak piyasaya sunulan Kalorifer Kazanlı Yakıt Sobası ve Doğalgaz sobası ülkenin içinde bulunduğu zor durum neticesinde ekonomik olması nedeniyle tüketicinin kışı kolay geçirmesine vesile olacaktır.







Silver Ticaret A.Ş., 1982 Yılında Silver markalı ürünlerin imalatını yapan Dökümiş Ltd. Şti.’nin kurduğu pazarlama şirketi olarak faliyetine başlamıştır. Silver Ticaret A.Ş. Kayseri merkez olup ayrıca İstanbul Bölge Müdürlüğü olarak yapılanmış, Türkiye’nin tüm bölgelerine kendi ekibi ile pazarlama yapan bir ağ oluşturmuştur. Silver Ticaret A.Ş. kendi içinde satış ve pazarlama, dış ticaret, satış sonrası müşteri hizmetleri, halkla ilişkiler birimi ile komple hizmet sunarak sektörün öncüsü olmuş ve olmaya da devam etmektedir. Silver Ticaret A.Ş. değişen Pazar koşullarını ve müşteri taleplerini sürekli değerlendirerek kendini ve ürün portföyünü yenilemekte, günün koşullarına göre hareket etmektedir. Bunun en güzel örneği, ısı sektöründe doğal gazın hayatımıza hızla girmesi ile doğru orantılı ürünleri piyasaya sürmekle kanıtlamıştır. Silver Ticaret A.Ş. 2004 Yılında doğal gaz sobasını, 2005 yılında ise kombi cihazını geleneksel Silver kalitesi ile tüketicinin hizmetine sunmuştur. Silver Ticaret A.Ş.’nin kurucuları şirketler grubunun ilk temel taşlarını 1958 Yılında Dökümiş Ltd. Şti. Şirketini kurarak başlamış ve günümüze kadar sektörde ilkeli, yenilikçi, kaliteye önem veren bir anlayış ile yoluna devam etmektedir. Bundan sonra da kaliteli ürün, hizmet ve ülke ekonomisine katkıları ile geleceğe güvenle devam edecektir


Ürün ve Hizmetler

katı yakıtlı sobalar, gaz sobaları, elektrikli sobalar, kombi, sohben, beyaz esya grubu mini firin

# # # # #


Benzer Firmalar