MUNTERSFORM


Ataşehir Bulvarı gardenya 5 Plaza Kat:6 Ataşehir / İstanbul

Telefon1: 0216 548 1 444

Telefon2:

Fax: 0216 548 1 440

Web: www.muntersform.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1950
Çalışan Sayısı:1000 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fabrikası İatlay`da bulunan Sial Sıcak Marka Sıcak hava cihazlarının üreticisi olan MUNTERS İstanbul Kozyatağındaki ofisinde müşterilerine hizmet vermektedir. Mazotlu seyyar ısıtıcı, elektrikli seyyar ısıtıcı, lpg veya doğal gazlı ısıtıcılar ısıtma bölümünün başlıca ürün gruplarıdır. bu ürünler sıcak havanın gerektiği her yerde kullanılabilidği gibi, halı, alçı, beton, söve, rutubet... kurutmada da gönül rahatlığı ile kullanılabilir.


Ürün ve Hizmetler


Munters Sial Mazotlu Seyyar Sıcak Hava Cihazı
Fabrikası İtalya`da bulunan Sial sıcak hava cihazlarının üreticisi Munters Sizlere hizmet vermekten onur duyar. Mazotla çalışan seyyar sıcak hava cihazları sayesinde istediğiniz anda ısınma veya kurutma probleminizi ortadan kaldırabilrisiniz. Sektörde ısımak da denilen bu cihazlar ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen bizi aryın. Ayrıca elektrikle çalışan veya lpg ile çalışan modeller için lütfen bizi arayın. tel:0216 357 59 00
Mazotlu seyyar ısıtıcılar, elektrikli seyyar ısıtıcılar, lpg yakıtlı ısıtıcılar ısımak ve benzeri ısıtıcılar ile fabrika ısıtma, atölye ısıtma, imalathane ısıtma, garaj ısıtma yapılabilir. ayrıca alçı kurutma, halı kurutma, beton kurutma, gibi kurtma işlerinizide Sial sıcak hava cihazları ile gerçekleştrebilirisiniz.

#ısımak #mazotlu ısıtıcı #elektrikli ısıtıcı #sial ısıtıcı #kurutma


Benzer Firmalar