Anasayfa » Demir çelik ürünleri » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Demir çelik ürünleri » ECE MAKİNA İMALAT ÇELİK KONSTRÜKSİYON

ECE MAKİNA İMALAT ÇELİK KONSTRÜKSİYON


664.sok no:7 ivedik

Telefon1: 5326134468

Telefon2: 5305113804

Fax: 3123959084

Web: www.ecemakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ECE MAKİNA yeni kurulan bir firma olmasına rağmen kısa sürede Makine imalatı ve Çelik konstrüksiyon sektöründe iyi bir yer edinmiş ve ciddi projelere imza atmıştır.İvedik Org.San. Bölgesinde 200 M2 lik alanda deneyimli ekibi ve ekipmanları ile siz müşterilerine hizmet vermektedir.

ECE MAKİNA bulunduğu faaliyetler içerisinde mutlak kalite , yeterli hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyatı kendisine prensip edinerek ; ve bundan sonraki süreçte ‘Üretim ve hizmette farklılık’ anlayışla sizlerin yanında yer alacaktır.


Ürün ve Hizmetler


Çelik konstrüksiyon işleri, Çimento ve hububat siloları, Yakıt ve su tankları, Konveyör hatları, yükleme ve taşıma bantları(mobil –sabit), Bunker, Elevatörler ve Helezonlar, Hava Kilidi , Komple Tesis, (Kırma eleme ve paketleme tesisleri), Endüstriyel filtre imalatları.Gelişim ortakları ile beraber firmamız filtre yedek malzemeleri(tel-torba-valf vb.) ve filtre, fan teknik servisi hizmeti de vermektedir.

#konveyor,helezon #silo,bunker #elevatör,tank #çelik konstrüksiyon #filtre,fan


Benzer Firmalar