MEKA BETON SANTRALLERİ


Çamlıca mah.Atlas iş merkezi 7 / 8

Telefon1: 03123979133

Telefon2:

Fax:

Web: www.meka.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:500 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1987 yılında Ankara`da kurulan MEKA BETON SANTRALLERİ, 30 mühendis, 300 çalışanı, Ankara Ostim’deki 5000 m2, Ankara Temelli’deki 18.000 m2 ve Eskişehir’deki 30.000 m2 lik üretim tesisleri ile Türk sanayisine 20 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir. Faaliyetlerine iş ve inşaat makinaları imalatı ile başlayan MEKA, sektörün birçok kuruluşuna beton santrali üreterek önemli tecrübeler kazanmıştır. 1998 yılından bu güne ISO 9001 Kalite Güvence Sistem Belgesine sahip olan MEKA, CE belgesi ve GOST sertifikası ile sürekli kendisini geliştirmiş ve beton santrali imalat ve kurulumunda profesyonelleşmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Halen hazır beton üreticisi firmalar başta olmak üzere; ülkemizdeki birçok lider kuruluşun beton santralleri MEKA tarafından kurulmuştur. Hazır beton üreticilerinin beklenti ve isteklerini proje-teşvik aşamasından kuruluş, çalıştırma ve işletme maliyetlerine kadar yakından takip eden MEKA, hazır beton üreticileri ile kurduğu diyalog ve işbirliğini daha da geliştirmek arzusundadır.

Tasarım, parça imalat ve temini, komple üretim kalitesi ve işçilik, montaj, çalıştırma, eğitim ve satış sonrası teknik servis hizmetlerindeki kalitesi ile müşteri odaklı çalışma anlayışı MEKA Beton Santrali isminin ülkemiz sınırlarını aşmasını sağlamıştır. Özellikle körfez ülkelerinde marka haline gelmiş MEKA Beton Santralleri, Rusya, Amerika, Şili, İngiltere, Polonya, Portekiz, Fransa, Estonya, Romanya, Bulgaristan, Sırbistan, Kosova, Bahreyn, Kuveyt, Katar, B.A.E, Umman, Lübnan, Irak, İran, Ürdün, Bahreyn, Suriye, Arabistan, Yemen, Cezayir, Sudan, Fas, Bangladeş, Kamerun, Libya, Burkina Faso, Uganda, Nijerya, Etiyopya, Kazakistan, Ukrayna, Gürcistan, Tacikistan, Tataristan, Azerbaycan, Afganistan gibi 4 kıtada 40’tan fazla ülkeye ihraç edilmekte ve başarı ile çalışmaktadır.



MEKA’da üretim çeşitli aşamalarla son derece titiz çalışmalar sonucu gerçekleştirilir. Onaylanan müşteri talepleri proje bölümüne aktarılır uzman proje ekibi tarafından siparişler için tasarım çalışmaları yapılır, teknik hesaplar ve imalat çizimleri tamamlanır.



üretim süreci; Kaynaklı imalat, talaşlı imalat, boya ve otomasyon sistemi olmak üzere dört temel bölümden oluşur. MEKA da ürün kalitesi, tamamen sertifikalı kaynakçılar tarafından yapılan kaynaklar ile kumlama sonrası titizlikle yapılan boyama işlemi, her türlü beton üretiminde yüksek verim ve istenilen kalitedeki karışım alınacak şekilde tasarlanmış tek veya çift milli mikserler ve. SIEMENS teknolojisinin kullanıldığı otomasyon sistemimi ile sağlanır. SİEMENS otomasyon sistemi ile maksimum kapasitede oldukça yüksek tartı ve dozaj hassasiyetleri elde etmek mümkündür.



dört temel aşamada İmalatı tamamlanarak, sevke hazır hale gelen santral deneyimli ekibimiz tarafından müşterilerimizin sahalarına ulaştırılır, kurulumu yapılır ve testleri yapılır, operatör eğitimleri verilerek teslim edilir.

#beton santralleri #mobil beton santralleri #concrete batching plants #kompakt beton santrali #compact concrete batching plants


Benzer Firmalar