Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat makinaları » Vinçmak Makina San. Tic. Ltd. Şti.

Vinçmak Makina San. Tic. Ltd. Şti.


Orhanlı Cad. No:67 Kurtköy - Pendik / İstanbul

Telefon1: 0216 378 37 13

Telefon2: 0216 378 48 92

Fax: 0216 378 71 75

Web: www.vincmak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990 yılından beri vinç sektöründe hizmet veren şirket müdürümüz İsmail Aydınoğlu 2006 yılında kurduğu bu ikinci firma ile vinç sektöründe yedek parça, servis, kiralık vinç, bakım onarım, vinç alım ve satım hizmetlerinde faaliyetlerine yeni bir yön kazandırmıştır Yılların verdiği birikim ve tecrübeyle sektörümüzü çağdaş, ekonomik ve ileri teknolojiye ulaştırmanın haklı gururunu taşıyoruz. Firmamızın yönetim kurulu başkanı Sayın İsmail AYDINOĞLU; PPM eğitimini 1982 de Fransa`da, 1984 ve 1989 senelerinde ise COLES ve GROVE eğitimlerini İngiltere`de almıştır. 2009 senesinde TADANO FAUN eğitiminide Almanyada almıştırTeleskobik vinçler konusunda uzmanlaşan İsmail AYDINOĞLU hidrolik-elektrik, otomatik şanzıman, tork konvertör, pnömatik üzerine de eğitim almış ve Türkiye’de bu sektörde profesyonelce çalışan, koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflemiş ve bu güne kadar vizyonunu sürekli yenileyerek modern teknoloji ile hizmet eden VinçMak firmasını kurmuştur.


Ürün ve Hizmetler


VİNÇMAK & PAT-KRÜGER



Tüm dünyada her türlü iş makinasına iş emniyeti ve güvenlik sistemleri, konusunda faaliyet gösteren ve dünyada %80 Pazar payına sahip olan PAT KRÜGER firması 2003 yılından itibaren Türkiye’deki faaliyetlerini “KAAN MAKİNA” ile yürütmeye başlamış olup, 2008 yılı itibari ile de bu çalışmalarını firmamızın diğer bir kuruluşu olan “VİNÇMAK MAKİNA” adı altında yürütmeye devam etmektedir.



PAT KRÜGER sistemleri vinç, forklift ve liman vinçleri gibi daha bir çok iş makinalarını tehlikeli çalışma koşullarında – özellikle aşırı yükleme gibi durumlardaki risk oluşumunu önlemek için görsel ve işitsel uyarı yanında gerektiğinde makineyi durdurma özellikleri ile de , meydana gelebilecek yaralanma, hasar, insan ve makine kayıplarını önleyerek operatörün güvenli, makinenın verimli ve emniyetli çalışmasını sağlar. Aynı zamanda yükleme yapan forklift ve loader gibi istifleme makinalarının toptan yük miktarlarını günlük, haftalık, aylık olarak hesaplayarak takip edebilir.Ayrıca ağır iş kamyonların da aşırı yüklemeye karşı şoförü uyaran sistemleri ise PAT KRÜGER’in bu alandaki bir başka hizmetinin ürünüdür. Bu sistemlerin uygulama alanları ise teleskobik mobil vinçler, kamyon üstü vinçler (hiab), kafes bomlu vinçler, kule vinçler, yükleyiciler , liman vinçleri, fabrika içi veya portal vinçler, eskavatörler, delme makinaları, hafriyat kamyonları, konteyner taşıyıcılar ve forkliftlerdir. Ürün hattındaki MARK 4E2, MK4K, Mentor, PSA gibi sistemler tamamen ülkemiz operatörlerin anlayacağı şekilde TÜRKÇE GÖSTERGE olarak ve bizim mühendislerimiz tarafından montaj ve kalibrasyon edilmekte olup müşterimize sunulmaktadır.Yapılan işler firmamız garantisi altındadır.


PAT-KRÜGER firması ile yapılan distribütörlük anlaşması sonrası şirketimiz (KAAN MAKİNA & VİNÇMAK) Türkiye’de ki çoğu firmaların ve işletmelerin bu konuya büyük ilgi gösterdiğini görmüş ve ülkemizin önde gelen firmaların iş makinalarına bu sistemin satışını ve montajını yapmış bulunmaktadır. Bu çalışmalardan bazıları da aşağıdaki gibidir:


● Alsim Alarko A.Ş. (Kazakistan) Coles 80/88, Grove RT 630 ve RT 640 vinçlerine montajı



● TCDD Derince Liman Müdürlüğü, Coles 930 ve Coles 960 vinçlerine montaj,



● TCDD İzmir Liman Müdürlüğü, Coles 930 ve Coles 960 vinçlerine montaj



● THY Teknik A.Ş., Tadano TS 150 vince montaj



● Sarılar Uluslararası Nakliyat firmasına ait olan Krupp KMK 4060, Liebherr LTM 1045, Demag AC 1600, Krupp KMK 4070 vinçlerine PAT-KRUGER sistem montajları ve çeşitli yedek parça ihtiyaçları



● Ağır İş Nakliyat’ın Demag CC 1200 vincine montaj,



● Coşkun Kardeşler Vinç İşl.’nin Demag AC 265 ve Liebherr LTM 1160 vinçlerine montaj,

,

● İzmir Tersane Komutanlığı Kato NK-110, HYCO RT 95, Demag MC 66



● TPAO Trakya Bölge Müdürlüğü, Grove TMS 300 ve TMS 475



● İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. (İ

#Pat Kruger #elektronik kantar #emniyet sistemleri #basınç sensörü #kablo tamburu


Benzer Firmalar